EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HBKoge.dks webpartnere

Siden er stærk i kraft af gode samarbejdspartnere - læs mere her.

 

Jesper Nybo

Jesper er webmaster på HBKoge.dk, og har været det siden klubbens fødsel i 2009, hvor han var med til at udvikle hjemmesidens design. Siden da har han leveret et hav af nyheder om stort og småt til de mange brugere af HBKoge.dk.


 

Torben Ahlborn
Torben leverer en lang række af billederne på hjemmesiden og det gør han godt! Han har siden 2001 stået for en stor del af Herfølge Boldklubs billedmæssige profilering af kampe, spillere og ledere. Nu er han også at finde under HB Køges faner.

Torben arbejder mest med industri- og reklamefotografi, men han hygger sig med sit kamera på SEAS NVE Park. Hyg dig med ham fremover på disse sider.


 

Jan Martinsen

Jan Martinsen leverer masser af billeder til HBKoge.dk og til HB Køge generelt. Han er altid på pletten og leverer billeder fra arrangementer, førsteholdskampe og ungdomskampe. Mange af hans billeder kan ses på hjemmesiden HBPic.dk.

Jan Martinsen er i øvrigt daglig leder af Dreist FodboldAkademi.Peter Ellingsøe
Peter er freelanceskribent på HBKoge.dk, og han trækker på sine mange års erfaring som skribent i Herfølge Boldklub. Peter Ellingsøe er fast leverandør af spiller-/trænerinterviews som optakt til HB Køges kampe.
Peter, der har fulgt Herfølge tæt siden 1992, er uddannet biolog og skolelærer. Pennen er spidset godt af via hans tidligere engagementer i Hærfuglebladet "Hærfuglen" fra 2000-2002 og projektet "HerfølgeFan" fra 2003-2005.Rolf Larsen

Rolf leverer leverer interviews til HBKoge.dk, og med jævne mellemrum sørger han også for kampomtalerne efter HB Køges kampe.

Rolf Larsen har i mange år fulgt Køge Boldklub tæt, og har været skribent på både klubbens hjemmeside og i klubbens kampprogram.