EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Mads Pfeiffer Olsen for fremtiden

Midtbanespilleren har skrevet under på en 3-årig kontraktforlængelse.

 

Et af HB Køges allerstørste talenter har nu valgt at forlænge sin kontrakt. Det drejer sig om Mads Pfeiffer Olsen, der til daglig spiller på HB Køges U/19 mandskab, og som blandt andet har imponeret på klubbens reservehold i denne sæson.

 

- Mads er en teknisk meget god spiller. Han er dygtig til at spille både kort og langt, og til at gøre det med begge ben. Han er også god til at vende med bolden under pres, og sidst men ikke mindst, så har han et udpræget vinder-gen. Kampene i U/19 og Reserveholdsligaen har overbevist os om, at vi har en kommende førsteholdsspiller på vej, fortæller sportsdirektør Per Rud, der naturligvis er begejstret over forlængelsen med den talentfulde midtbanespiller.

 

Hos Lars Feist, der udgør den ene halvdel af trænerteamet på klubbens U/19-mandskab, arbejdes der hårdt på gøre Mads Pfeiffer Olsen til førsteholdsspiller:

 

- Mads har naturligvis som alle andre unge spillere også ting, som skal forbedres, f.eks. hovedspillet, og det arbejder vi stille og roligt på sammen med ham, men som med alt andet har Mads udviklet det enormt det seneste års tid, og så tror vi på, at han på et tidspunkt i fremtiden har det der skal til for at tage det sidste skridt. Udenfor banen er han altid i godt humør og en god knægt, så vi er rigtigt tilfredse med, at han bliver hos os et godt stykke tid fremover, fortæller Lars Feist til HBKoge.dk.

 

Mads Pfeiffer Olsen selv glæder sig til at fortsætte i HB Køge:

 

- Jeg er glad for at forlænge min aftale med HB Køge, da klubben har en glimrende ungdomsafdeling, hvor jeg føler at jeg kan udvikle mig godt. Jeg er utrolig glad for at være i klubben, da der i HB Køge er et utroligt godt sammenhold og man bliver altid i godt humør af, at komme her. Samtidigt er jeg rigtigt glad for trænerteamet på holdet, hvor man altid kan regne med deres opbakning, så jeg frem til at fortsætte i klubben, udtaler Mads Pfeiffer Olsen umiddelbart efter den 3-årige kontraktforlængelse.

 

Fakta om Mads Pfeiffer Olsen

Født: 23. maj 1994

Tidl. klubber: Himmelev Boldklub, RB06, Herfølge & HB Køge

Position: Central midtbane

 Skrevet af Jesper Nybo den 4. juni 2012