EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge henter Andreas Sørensen

Andreas Sørensen genforenes med tvillingebror Thomas i HB Køge.

SEAS-NVE er ny profilsponsor for Andreas Sørensen, der skifter til HB Køge.

Foto: Akademisk Boldklub

 

HB Køge forstærker defensiven med Andreas Sørensen, der dermed bliver genforenet med sin tvillingebror Thomas.

 

Den 27-årige forsvarsspiller med det stærke venstrebren er klar for HB Køge. Andreas Sørensen har senest spillet en halvsæson for HIK i 2. division, og inden det hos storsatsende AB i toppen af 1. division. Tidligere har han også spillet Superliga- og 1. divisionsfodbold i Vejle Boldklub. Ungdomstiden foregik i Lyngby Boldklub, men et spændende tilbud fra Ølstykke fik tvillingerne Andreas og Thomas til Ølstykke, hvor det blev til rigtig mange kampe i 1. division.

 

Herfra skiltes vejene for de to brødre: Thomas Sørensen tog imod et tilbud fra Herfølge Boldklub, mens Andreas skiftede til Vejle. Dengang var Herfølge Boldklub også inde i billedet, men den daværende agent videregav aldrig tilbuddet, og et skifte blev altså ikke til noget.

 

Nu er tiden dog kommet, hvor tvillingerne igen samles, og det forventer sportsdirektør Per Rud sig meget af.

 

- Andreas har det som en topspiller skal have. Hurtighed, taktisk forståelse, god teknik og de lederegenskaber, som er så vigtige på et hold. I HB Køge tror vi, at Andreas kan få løftet sit spil, og desuden få gavn af ham i omklædningsrummet, når de mange unge spillere skal guides.

 

Andreas Sørensen valgte efter kontraktudløb i AB at overveje fremtiden om hvorvidt der skulles satses fuldtids på fodbolden eller om det skulle kombineres med uddannelse eller job ved siden af. Derfor faldt valget i første omgang på HIK, men mindre end seks måneder senere er det altså lykkedes HB Køge at overbevise Andreas om, at fodbolden skal prioriteres.

 

- I første omgang spiller jeg som amatør, og har fundet et job, hvor der kan kombineres, men det er klart, at drømmen om fuldtidsfodbold og Superligafodbold i HB Køge skal forfølges. Jeg er sikker på, at det træningsmiljø og den stil der spilles her i klubben vil gavne mig, og jeg tror helt sikkert også, at jeg kan tilføre noget til holdet, fortæller Andreas Sørensen, der naturligvis også ser frem til at blive genforenet med brormand Thomas, der som viceanfører allerede nyder stor respekt i HB Køge. 

 

Andreas Sørensen vil i HB Køge optræde i trøje nummer 2, og han starter træningen sammen med resten af HBK-truppen den 10. januar når Auri for første gang i det nye år samler tropperne.

 

Fakta om Andreas Sørensen

Profilsponsor: SEAS-NVE

Født: 1. august 1984

Højde: 185 cm

Vægt: 85

Position: Forsvar

Tidligere klubber: Lyngby // Ølstykke // Vejle // AB // HIK

 Skrevet af Jesper Nybo den 2. januar 2011