EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Anføreren ser frem til flere sejre

HB Køges nye kaptajn vil drage nytte af lærdommen fra Superligaen

 

HB Køge har i løbet af sommerpausen fået ny anfører. Thomas G. Christensen har overtaget anførerhvervet fra Henrik Toft, der som bekendt er skiftet til OB.

 

Den nye kaptajn ser frem til sæsonstarten i morgen, og glæder sig til igen at være at få nogle succesoplevelser på grønsværen.

 

- Vi skal drage nytte af, at vi har SAS Liga-tempo i benene og skal fortsætte med at spille med det i 1. division. Det var meget lærerigt sidste sæson i Superligaen, men det var småt med succesoplevelserne og sejrene, siger Thomas G. Christensen i et interview der bringes i sin helhed i klubbladet ved sæsonpremieren i morgen.

 

- Vi har i truppen talt om, at vi skal til at vinde nogle fodboldkampe igen, og selvom vi kom godt efter det især i slutningen af sidste sæson, så manglede der ofte lige det sidste. Jeg er overbevist om, at det i år er os der oftest er i favorittens rolle, men det er vi klar til, og jeg ser i hvert fald frem til nogle flere sejre.

 

Interviewet med Thomas Guldborg Christensen kan læses i sin fulde længde i klubbladet ved morgendagens hjemmekamp mod FC Fyn.

 

1. division

HB Køge - FC Fyn

Fredag den 6. august kl. 18.00

SEAS-NVE Park, Herfølge

 Skrevet af Rolf Larsen den 5. august 2010