EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Nyt fra NETVÆRKET: MTM Service

Glade for at vi som partnere i HB Køge og NETVÆRKET.

Thomas Rune og Martin Sørensen fra MTM Service.

 

For nogle måneder siden trådte virksomheden MTM Service ind i NETVÆRKET. Og det har været en god oplevelse for indehaverne Thomas Rune og Martin Sørensen.

 

- Vi er glade for at vi som partnere i HB Køge og NETVÆRKET kan give noget tilbage, efter at vi begge har været en del af moderklubberne Herfølge Boldklub og Køge Boldklub, både som spillere og efterfølgende som trænere, lyder det fra de to erhvervsdrivende, der har taget flere signifikante elementer fra fodboldlivet med ind deres tilværelse som iværksættere og sidenhen erhvervsdrivende.

 

- Det indbefatter både de høje ambitioner, værdigrundlag, engagement og vindermentalitet. Vi har skabt MTM Service ApS, som er en succesfuld virksomhed med 35 ansatte med base i Næstved.

 

// MTMService.dk //

 

- Vi servicerer virksomheder, boligforeninger, stat og kommune med blandt andet rengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Hver dag stræber vi for at efterleve vores syv værdier: kvalitet, pålidelighed, tillid, ydmyghed, gennemsigtighed, alsidighed og kommunikation.

 

- Og det er ikke bare i ordenes bogstaveligste forstand, men også i forhold til hvordan vi taler og omgås hinanden. Hvordan vi behandler vores kunder, og hvordan vi ønsker at vores produkter, service og kommunikation skal fremstå. Det er værdier, som vi mener er altafgørende, både i erhvervslivet og som spiller og træner på grønsværen, lyder det fra Thomas Rune og Martin Sørensen.

 

// MTMService.dk //

 Skrevet af HBKoge.dk den 29. maj 2019