EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Dramatisk kamp venter i Thisted

Martin Koch Helsted nyder fodboldlivet i HB Køge: "Skifter kun væk hvis den helt rigtige pakke kommer".

Martin Koch Helsted er den mest scorende spiller i HB Køges historie.

 

Sæsonen nærmer sig sin afslutning. Der resterer to kampe, og for HB Køges vedkommende spilles den første af de to på søndag eftermiddag på udebane mod Thisted.

 

Her skal HB Køge forsøge at revanchere nederlaget mod Nykøbing FC i sidste weekend. Det var ifølge Martin Koch Helsted skuffende, at det ikke blev til sejr i den kamp.

 

- Det var ikke godt mod Nykøbing FC i søndags. I første halvleg er vi bedst og har det meste af spillet, men kampen bliver farvet af at de laver et mål efter en personlig fejl. Vi spiller generelt under niveau i hele kampen og ser ud til at mangle lidt energi. Det er ofte de personlige fejl der koster i NordicBet LIGAEN, og det var det også i søndags. Jeg kan ikke rigtig forklare hvorfor det gik som det gik mod Nykøbing, men det var skuffende at vi ikke gjorde det bedre over hele linjen, for det var en kamp vi skulle have vundet, men det blev i stedet en øv oplevelse, lyder det fra HB Køges topscorer Martin Koch Helsted, der står noteret for 16 træffere i denne sæson.

 

Martin Koch Helsted har altid lavet mål, og igen i denne sæson ligger han helt fremme på topscorerlisten i NordicBet LIGAEN med sine 16 mål. Scorer han et enkelt mere i en af sæsonens to sidste kampe mod Thisted FC og FC Roskilde, så når han samme måltotal som i sidste sæson.

 

- Det er selvfølgelig altid dejligt med personlig succes, selv om det er holdet og resultaterne det handler om. Det har været godt for at få en angriber mere på holdet, der kan finde vej til målet. Jakob Johansson er en god partner i front og det at han også laver en del mål, har gjort at modstanderne ikke kun har haft fokus på mig.

 

 

Bud efter farlig angriber

De mange mål fra HB Køges nummer 9 har skabt opmærksomhed om angriberen, der i løbet af sine to sæsoner i HB Køge i snit har lavet mål i hver anden kamp, og flere gange har tiltrukket interesse fra klubber i landets bedste række.

 

Han har dog ikke travlt med at komme videre, for han har det aldeles glimrende i HB Køge, men omvendt kan der pludselig dukke noget interessant op, der gør at HB Køge vælger at sælge og angriberen vælger at prøve sig selv af et andet sted. Det ligger dog ikke umiddelbart i kortene, at det sker.

 

- Jeg har et år tilbage af min kontrakt med HB Køge. Jeg er mega glad for at være i klubben. Jeg trives og befinder mig godt med mine holdkammerater og trænerteamet og vi spiller en form for fodbold som passer til mig. Selvfølgelig kan der komme et tilbud, der er godt, interessant og spændende for klubben og hvis den rigtige pakke samtidig er der for mig og min familie, så må vi tage den derfra, hvis der byder sig noget i transfervinduet, men jeg vil gerne slå fast, at jeg er meget glad for at være i HB Køge og gerne fortsætter her, understreger Martin Koch Helsted, der til daglig bor i Ballerup med sin kone og lille søn.

 

Sidste udekamp venter

Søndagens kamp mod Thisted bliver en svær opgave mod et hold, der kæmper en brav kamp for at undgå nedrykning. Martin Koch Helsted og holdkammeraterne vil dog gøre alt for at slutte sæsonen godt af.

 

- Vi har gjort det godt mod Thisted i de sidste kampe vi har mødt dem, og vi vil gerne slutte sæsonen godt af i de sidste to kampe, som begge har stor betydning for vores modstandere i nedrykningskampen, og der venter nok en dramatisk kamp på søndag, da Thisted skal bruge en sejr for overlevelse i rækken.

 

- Det er lidt specielt, at vi kan være med til at sende dem ned i 2. division, men jeg er sikker på at vi kan bruge kampens betydning som positiv motivation for os, for de vil med garanti komme med alt hvad de har og vil nok blive frustrerede og lidt presset, hvis det ikke går deres vej i kampen. Jeg håber og tror på at vi kan spille os til sejr i de sidste to kampe i sæsonen og jeg slutter da meget gerne af med et par mål også, slutter Martin Koch Helsted med et smil.

 

NordicBet LIGAEN

Thisted FC - HB Køge

Søndag den 19. maj kl. 13.45

Thisted Stadion

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 18. maj 2019