EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge havde bolden mest, men manglede skarpheden

Gæsterne fra Nykøbing FC viste skarphed foran målet og vandt 3-1 på Capelli Sport Stadion.

HB Køge, der var uden karantæneramte Ricki Olsen og Jakob Johansson, havde bolden meget, og skabte også flere rigtig fine muligheder i søndagens hjemmekamp mod Nykøbing FC, men det var gæsterne fra Falster, der var skarpest, og som til slut kunne trække sig tilbage med alle tre point.

 

Nykøbing FC udnyttede midtvejs i første halvleg en fejl i HB Køges defensiv og bragte sig foran med 1-0. HB Køge forsøgte at svare igen og Martin Koch Helsted var tæt på en udligning da han blev spillet fri, men blev tacklet i selve skudøjeblikket. Kort før pausen var det Martin Jensen, der blev spillet fri for derefter at prikke bolden forbi Nykøbing-keeperen. Jensen var desværre ikke retvendt mod målet, og lagde bolden af til Christian Overby, der måtte se sit efterfølgende indlæg blive clearet.

 

Fra anden halvlegs start var HB Køge tæt på en lynudligning efter 39 sekunder. Et fladt indlæg fra Martin Jensen havnede hos Overby, der desværre overplacerede sit spark.

 

En håndfuld minutter senere var det i stedet Nykøbing FC, der i den anden ende udnyttede en fejl i HB Køges opspil og bragte sig foran med to.

 

HB Køge kæmpede videre for at sikre en udligning, og tre minutter efter 2-0-scoringen fik Martin Koch Helsted muligheden for at øge sæsontotalen til 16 scoringer, men fra nært hold sparkede han over.

 

Midtvejs i anden halvleg tilspillede HB Køge sig en række hjørnespark på stribe, og i forbindelse med et af dem landede en nedfaldsbold for fødderne af Martin Jensen, der med sin tredje sæsonscoring sendte spændingen tilbage i kampen.

 

Selvom HB Køge fortsatte jagten på en yderligere scoring, så var det alligevel gæsterne der i kampens overtid kunne lukke og slukke med scoringen til 3-1.

 

Der resterer nu to kampen i sæsonen. På søndag den 19. maj skal HB Køge en tur til Thisted FC, mens sæsonen lukker og slukker lørdag den 25. maj, hvor FC Roskilde besøger Capelli Sport Stadion.

 

 

HB Køge - Nykøbing FC //1 - 3

0-1 // Nikolaj Bonde (23.)

0-2 // Mathias Kristensen (51.)

1-2 // Martin Jensen (73.)

1-3 // Mathias Kristensen (90.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Antonio Rocco Romeo

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Mathias Høst

Henrik Madsen

Martin Jensen

Magnus Häuser

Christian Overby

Martin Christensen

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Christian Enemark ind // Antonio Rocco Romeo ud (37.)

Liam Jordan ind // Martin Koch Helsted ud (59.)

Jubril Adedeji ind // Christian Overby ud (74.)

 

Tilskuertal

712 tilskuere på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

 Skrevet af HBKoge.dk den 12. maj 2019