EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"Vi vil altid gerne vinde"

Cheftræner Morten Karlsen vil give hjemmepublikummet en god oplevelse.

 

Der resterer tre kampe i sæsonen, og HB Køge ligger i midten af tabellen. Uden mulighed for at nå oprykningspladserne og ude af farezonen i forhold til nedrykningen. Og selvom HB Køge dermed hverken rykker op eller ned, så er der stadig meget at spille for.

 

Det slår cheftræner Morten Karlsen fast, forud for søndagens hjemmekamp mod Nykøbing FC.

 

- Det ligger i det, at når vi konkurrerer, så vil vi gerne slå den modstander, vi møder, og så kan man diskutere, hvor gode vi har været til det, men vi vil altid gerne vinde, og selvom vi matematisk ikke kan nå toppen, så har vi stadig noget ære og nogle tilskuere, som fortjener en bedre omgang, end det vi bød dem mod FC Helsingør. Jeg håber de bærer over med os i forhold til i onsdags, lyder det fra Karlsen, henvisende til 0-0'eren på Capelli Sport Stadion onsdag aften.

 

Karlsen fortsætter:

 

- Det har på mange punkter været en mærkelig sæson - også mentalt, men trods alt ros til drengene for at klare den da det gjaldt, og i den sidste periode har vi set rigtig solide ud, så vi skal ud og give os selv og hjemmepublikummet en god oplevelse på søndag.

 

Før søndagens kamp mellem HB Køge og Nykøbing er gæsterne fra Falster to point foran HB Køge i tabellen. Karlsen forudser, at det måske kan betyde noget rent mentalt, at spillerne med en sejr kan rykke forbi Nykøbing FC i tabellen.

 

- Mentalt kan det for spillerne måske betyde, at den der lette tilgang til det kan måske komme til at frigøre nogle ting. Rent organisatorisk og taktisk vil der altid være nogle ting, og det er ikke fordi, vi bare giver los, for vi vil gerne prøve at dominere kampene på vores måde, slutter Morten Karlsen.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Nykøbing FC

Søndag den 12. maj kl. 13.45

Capelli Sport Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 11. maj 2019