EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Sæsonen er ikke slut

Optakt til søndagens hjemmekamp mod Nykøbing FC v/ sportsdirektør Per Rud.

Af sportsdirektør Per Rud

 

Da kampen mod FC Helsingør blev fløjtet af i onsdags efter en langgaber af en 0-0-kamp stod det klart, at HB Køge var sikret en sæson mere i NordicBet LIGAEN. Det er vi selvfølgelig glade for. Resultaterne her i foråret har ikke været prangende og pludselig var bunden kommet faretruende tæt på. 1-0 sejr over Viborg og 1-1 i Lyngby og 0-0 mod Helsingør fik skubbet os væk fra bunden, og det er godt. De fleste af vore spillere har aldrig før været en del af en bundstrid, så vi var naturligt nok begyndt at skele til, hvordan de ville håndtere sådanne kampe. Mod Helsingør gav det desværre det udtryk, at vi var for bange for at spille fodbold, og alt for hurtigt forfaldt til ”sikre” lange afleveringer. Det var helt ærligt ikke kønt at se på, men vi kom i hus.

 

Nu gælder det om at slippe håndbremsen og få vundet nogle kampe her i slutfasen. Vi har en målsætning om top 4 – det når vi ikke, men vi kan og bør slutte højere end den placering, vi pt. indtager. Det er alle opsatte på, og hjemmekampe mod Nykøbing FC og FC Roskilde samt udekamp i Thisted er kærkomne lejligheder til at vise, at vi slutter godt af. De øverste seks hold i rækken får en ekstra hjemmekamp i næste sæson, og den skal vi selvfølgelig hente.

 

Vi spiller mod Nykøbing uden en af vore målslugere. Jakob Johansson fik et tåbeligt rødt kort efter to gule. Det var sgu for dumt, og ærgerligt at skulle undvære Jakob mod Nykøbing pga. det. Ellers har træner Karlsen hele truppen af vælge fra, og personligt glæder jeg mig til opgøret. Nykøbing FC spiller en frisk gang fodbold. Det kan simpelthen kun blive en god kamp. Træner Jens Olsen stopper efter fem år som træner for Nykøbing FC efter denne sæson. Jeg har kendt Jens i mange år, og vil takke for mange gode kampe i gennem tiderne. 5 år i samme klub er lang tid i dagens Danmark, hvor trænerfyringerne ryger afsted i alt for hastigt tempo. Den udvikling som gæsterne fra Nykøbing har været i gennem skyldes først og fremmest et flot langt træk.

 Skrevet af HBKoge.dk den 11. maj 2019