EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Pilen peger opad

Spændende kamp venter mod FC Helsingør.

 

Af sportsdirektør Per Rud

 

Vi havde bragt os selv i en vanskelig situation. Godt nok har vi lavet mange mål hele sæsonen, men vi har også indkasseret alt for mange, og pludselig var vi kommet alt for tæt på nedrykningspladserne. Alvoren sad i holdet, og vi var simpelthen nødt til at få lukket af bagude.

 

Trænerteamet ændrede til en bagkæde med tre spillere, og sejren over Viborg kunne ingen pille ved. Pilen peger opad. Fire point mod Viborg og Lyngby er absolut godkendt. Alle der så kampen mod Lyngby gik dog alligevel ærgerlige derfra, for når vi modtager en scoring i det 89. minut så hænger det hele ud af halsen. Vi kom til at stå for lavt i anden halvleg. Møgirriterende for vi var klart bedst før pausen, og investerede helt vildt i nærkampene, og spillede en flot gang fodbold.

 

To hjemmekampe i denne uge. I dag mod FC Helsingør og søndag mod Nykøbing FC giver igen store muligheder for at vise fortsat fremgang. Vi tror på gode indsatser. FC Helsingør er en langt bedre modstander end tabellen viser, men nedrykning fra Superligaen og ikke mindre end to trænerfyringer og nyt amerikansk ejerskab sætter sine spor. Vi forventer en meget svær kamp, men tror naturligvis på at vi trækker de tre point.

 

Ellers arbejder vi sideløbende med transfervinduet, der snart åbner. Først og fremmest fokuserer vi på vore egne spillere – og vi er i fuld gang. Desuden skal der naturligvis hentes forstærkninger ind. Dem har vi lovet – og de kommer også. Følg med. Der sker mange spændende ting for øjeblikket.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - FC Helsingør

Søndag den 8. maj kl. 18.30

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

 Skrevet af HBKoge.dk den 8. maj 2019