EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Optakt før hjemmekampen mod Fremad Amager

Af sportsdirektør Per Rud

Vi laver rigtig mange mål, men der går også alt for mange ind. Det er er således en helt anden virkelighed, som vi befinder os i her i denne sæson. Vores tidligere så stærke defensiv har haltet, og det er faktisk ikke til at forstå, da vi spiller med stort set samme bagkæde som i forrige sæson. Vi skal dog huske på at, at det ikke kun handler om målmanden og forsvaret, når vi taler om at forsvare. Det gælder hele holdet, og hos vores trænerstab har fokus været rettet på at blive bedre til at forsvare som et hold.

Retfærdigt resultæt i Næstved

At vi offensivt kommer til mange chancer ser vi kamp efter kamp. Vores tilgang til spillet, og med de typer vi har, giver os en stærk offensiv. Kampen i Næstved var dog lidt en undtagelse - for offensivt ramte vi ikke et højt niveau.
Næstved har ikke tabt på hjemmebane i 1,5 år, og det forstår man godt, når man ser deres kampe. De er er virkelig stærkt organiseret – især på hjemmebane. Normalt er vi ikke tilfredse med 0-0, men som kampen forløb var det et retfærdigt resultat på en fysisk hård kamp, hvor vore spillere kæmpede om hvert et græsstrå. Den indstilling bringer os langt, og skal frem i dag her på Capelli Sport Stadion. Vi vil nemlig have vores første sejr efter ferien her på hjemmebane. Den triste anden halvleg mod Hvidovre kampen skal revancheres, og jeg ved at  vore spillere vil have slettet den kamp fra hukommelsen.

Fremad Amager er som Næstved en vanskelig størrelse at åbne op. De har en stærk defensiv, og det bliver en lige kamp, hvor marginalerne skal opsøges.

Alt i alt er vi rigtig glade for vores nye liv her i Køge Idrætspark. Vi arbejder selvfølgelig hele tiden på at udvikle tilskueroplevelsen.Blandt andet har vi problemer med vanding af banen, når det blæser. Vi kan ikke styre vandet ordentligt, og flere er desværre blevet våde. Vi arbejder hårdt på det, og håber indtil vi er 100% på plads, så lyt lige efter, når speaker-boksen annoncerer, at der startes for vanding, så du lige trækker dig en meter tilbage fra banden for at være sikker. Vi har også haft strømproblemer, som har givet udfordringer i boderne, men det skulle også være løst.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 13. april 2019