EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Brad Rusin på besøg

HB Køges tidligere amerikanske forsvarsstyrmand lagde vejen forbi.

Amerikanske Brad Rusin på besøg i HB Køge.

 

32-årige Brad Rusin, der i 2011 og 2012 spillede 38 kampe for HB Køge og efterfølgende spillede for bl.a. Vandouver Whitecaps og Orlando City har de seneste dage været på besøg i Danmark, og i den forbindelse lagde han naturligvis vejen forbi HB Køge.

 

Brad Rusin har for nylig stoppet karrieren, og er nu blevet agent for Base Soccer Agency Lth i London, og vil i sit nye job bruge sit fodboldnetværk. Brad Rusin er sammen med sin kæreste bosiddende i Bradenton, Florida, ikke langt fra IMG Academy, hvor HB Køge for et par år siden var på et par træningslejre.

 

- Det er anden gang, at jeg er tilbage i Danmark siden jeg stoppede i HB Køge. Jeg havde en god tid i HB Køge, og ser altid tilbage på en fantastisk oplevelse i et fantastisk land, hvor alt ikke er så stort, og alt ikke kun handler om penge. Jeg elsker den danske venlighed og positivitet. Alt er bare mere simpelt her i forhold til hvor jeg kommer fra, lyder det fra Brad Rusin, der ankom til Danmark i lørdags, og siden har brugt tiden med et tætpakket program og på at holde gamle venskaber ved lige.

 

- Jeg har selvfølgelig set det nye stadion og det ser rigtig spændende ud og skal nok blive godt, har været en tur i København, og var selvfølgelig forbi Nyhavn. Der er bare en dejlig stemning, og der er også blevet plads til et besøg i Herfølge, hvor jeg var ude og se Herfølge Stadion, hvor jeg havde et par gode år. Og så var jeg forbi for at se mit gamle hus. Jeg har stadig kontakt med flere af mine gamle holdkammerater fra dengang. Det gælder Tobias Thomsen, Patrick Hansen, Marcel Rømer, Nikola Saric og Nicolaj Madsen. Og flere af dem ser jeg også under mit ophold denne gang.

 

- Jeg håber at jeg kan hjælpe HB Køge i fremtiden, og er tilbage i klubben for at holde nogle møder om et samarbejde, der betyder, at der sendes et par spillere på prøvetræning til sommer, slutter Brad Rusin.

 

HB Køges sportsdirektør Per Rud er glad for at have besøg af Brad Rusin, der i sin tid i klubben var en markant profil.

 

- Brad er nok sammen med Fabinho den udenlandske spiller, der i min tid i klubben, har integreret sig bedst på alle måder, og vi har holdt kontakten. Brad var en dygtig spiller, og har en god personlighed, og det er kun dejligt at vi nu efter hans karriere, kan samarbejde om måske kommende spillere i klubben, siger Rud.

 

Brad Rusin var på tilskuerpladserne mandag aften da HB Køge spillede 0-0 på udebane mod Næstved.

 

Tirsdag rejser Brad Rusin hjem til Florida igen.

 

Brad Rusin i kamp for HB Køge mod FC Midttylland.

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. april 2019