EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Enemark vil have årets første sejr i Helsingør.

20-årige Christian Enemark nyder tilværelsen i HB Køge.

Christian Enemark er lejet i Brøndby IF frem til sommer.

 

20-årige Christian Enemark skiftede før denne sæson tilbage til HB Køge efter fire år i Brøndby IF. Den første tid var svær, og det var hårdt for forsvarsspilleren, der måtte arbejde hårdt for spilletiden i sin nye klub, men som nu har arbejdet sig ind på holdet, og nyder at være tilbage i barndomsklubben.

 

- Jeg er meget glad i HB Køge. Det er min klub. Jeg startede i Herfølge Boldklub da jeg var helt lille, så jeg har rigtig store følelse og ikke mindst ambitioner for klubben, og jeg kan sagtens se mig selv spille for klubben i fremtiden, fortæller Christian Enemark til HBKoge.dk.

 

Den første tid efter hjemkomsten var dog ikke helt så nem for den unge forsvarer.

 

- Det var en svær tid til at starte med. Jeg kom ind på et stærkt hold, der fungerede, og det var ikke nemt at erobre en plads, når holdet fungerede så godt, som det gjorde. Jeg vidste, at jeg skulle fortsætte med at arbejde hårdt til træning, og at min chance nok skulle komme, og at det så bare handlede om at gribe den.

 

- Det var et mål for mig da vi gik til pause, at jeg ville være fast starter i foråret, og i de første to kampe har det båret frugt, og nu handler det om at holde skruen i vandet og fortsætte.

 

- Det har givet et kæmpe selvtillidsboost, det er helt klart. Jeg føler, at jeg har vænnet mig til tempoet i NordicBet LIGAEN. Jeg kunne godt mærke i de allerførste kampe jeg fik, da jeg kom tilbage fra Brøndby, at jeg følte mig meget klejn og følte måske, at det gik en smule for hurtigt, men jeg synes, at jeg har vænnet mig til det, og føler, at jeg kan være med.

 

Christian Enemark og holdkammeraterne har i forårets første to kampe hentet to point efter pointdelinger mod FC Fredericia og Nykøbing FC. Enemark er ærgerlig over, at der ikke er sat flere point ind på kontoen i de første kampe, men er fortrøstningsfuld og tror på at forårets første sejr nok snart skal komme.

 

- Vi kunne ligeså godt have stået med seks point. I den første kamp mod Fredericia dummer vi os og laver nogle personlige fejl, som gør at Fredericia kan få et point med fra en kamp, som jeg synes, vi kontrollerer, og så møder vi jo Nykøbing i sidste uge, hvor vi har chancerne til at kunne vinde kampen. Det har de også, så et point var nok meget fair. Vi stræber altid efter at få maksimumpoint i alle kampe, så jeg ved ikke om jeg vil kalde det en skuffende start, men vi har noget, vi kan bygge videre på, og jeg er sikker på at de tre point nok skal komme.

 

Næste udfordring for HB Køge og Enemark er søndagens udekamp mod FC Helsingør. Det bliver en svær, men bestemt ikke umulig opgave.

 

- Helsingør er et godt fodboldhold. De er nedrykkere fra Superligaen, og er vant til at spille på højt niveau der, og det er en kamp, som vi skal tage dybt seriøst. Helsingør har ikke haft den bedste sæson indtil videre, men når de rammer dagen har de et utrolig højt niveau, og vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal have tre point med hjem.

 

NordicBet LIGAEN

FC Helsingør - HB Køge

Søndag den 17. marts kl. 13.45

Helsingør Stadion

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 16. marts 2019