EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Gratis busser og parkeringsmuligheder på søndag til indvielsen

HB Køge forventer stor efterspørgsel på parkeringspladser i weekenden.

 

Når HB Køge på søndag den 3. marts møder FC Fredericia i NordicBet LIGAEN er det samtidig holdets første kamp på den nye hjemmebane på Capelli Sport Stadion i Køge Idrætspark.

 

Dagen igennem vil der være masser af aktiviteter på stadion, og da der i samme weekend afholdes Køge Messen i Køge Hallerne, forventes der stort fremmøde og stor efterspørgsel efter parkeringspladser i området omkring Køge Idrætspark.

 

Det anbefales derfor, såfremt man har mulighed for det, at lade bilen stå og finde alternative transportmuligheder; gå eller cykle eller tage tog og bus.

 

For at håndtere de mange besøgende til Køge Idrætspark på søndag den 3. marts indsætter Køge Kommune ekstrabusser på strækningen Ølby Station - Stensbjergvej - Nørre Boulevard - Køge Station.

 

Det kan derfor anbefales at sætte bilen på parkeringspladsen på Værftsvej ved Køge Station eller på parkeringspladsen på Ølby Station. Fra begge stationer kører der i dagens anledning gratis busser på linie 101A til og fra Køge Idrætspark i tidsrummet 12.00-17.00. Køretiden er ca. fem minutter.

 

Parkering ved Køge Idrætspark

Vælger man at tage bilen, så forefindes der parkeringspladser ved Køge Hallerne, hvor der i weekenden afholdes Køge Messen, på trekantsområdet ved Stensbjergvej og på den modsatte side af Ringvejen med indkørsel fra Nørre Boulevard. Der er desuden er parkeringspladser på grusparkeringen ved Nørremarkens Plejehjem med indkørsel fra Ølbyvej. Her er der et par hundrede parkeringspladser.

Der er VIP Parkering ved Nordea Lounge (Køge Boldklubs klubhus) for partnere af NETVÆRKET der deltager ved PreMatch i Nordea Lounge eller ved Kick-Off i Loxam Lounge ved fremvisning af gyldigt Lounge kort (først-til-mølle).

 

HB Køge og Køge Kommune inviterer alle til gratis åbning og fodbold

HB Køge spiller den første officielle kamp på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark søndag den 3. marts kl. 13.45, hvor modstanderen er FC Fredericia.

 

Vi glæder os til at se jer til indvielsen af Køge Idrætspark.

 

Der opfordres til at tage offentlig transport, cyklen eller gå til Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark på søndag.

 Skrevet af HBKoge.dk den 28. februar 2019