EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Hvilken sang skal spilles når HB Køge løber på banen?

Ny indløbssang på Cappelli Sport Stadion, Køge Idrætspark.

 

HB Køge skal have ny indløbssang, med start fra søndag den 3. marts.

 

Siden sommeren 2012 har HB Køges spillere til hjemmekampene løbet på banen til tonerne af Green Day-sangen "Know Your Enemy".

 

I forbindelse med at HB Køge nu flytter fra hjemmebanen i Herfølge til nye omgivelser på Capelli Sport Stadion i Køge Idrætspark overvejes det, om man skal benytte lejligheden til at finde en ny indløbssang, og til det formål vil HB Køge tage klubbens fans med på råd.

 

- Vi vil gerne inddrage vores fans i den oplevelse der er at komme til HB Køges hjemmekampe. Indløbssangen er en del af oplevelsen, og derfor har vi besluttet at spørge tilhængerne til råds i forhold til hvilken sang de mener, kan være den perfekte indløbssang. Vi har været meget tilfredse med Green Day-sangen, som vi har spillet de seneste godt og vel syv år, men med stadionskiftet overvejer vi, om vi skal finde en ny sang, udtaler Brian Romme fra HB Køge.

 

Giv din mening til kende

Hvis du har et bud på den perfekte indløbssang, hvor det ofte er de første ca. 30-45 sekunder der spilles, så kan du til og med søndag den 24. februar dele dit forslag på HB Køges Facebookside med et link til sangen via Youtube i kommentarfeltet.

 

Efterfølgende vil repræsentanter fra HB Køges administration, sportslige ledelse og spillertrup udvælge de 2-3 bedste forslag, og samtidig selv bidrage med 2-3 andre forslag.

 

De 5-6 udvalgte sange vil efterfølgende blive lagt ud som en afstemning, hvor alle på den måde har indflydelse på, hvilken sang der ender med at skulle spilles når HB Køge for første gang løber på banen på klubbens nye hjemmebane.

 

Sidste frist for at indsende forslag på Facebook

Søndag den 24. februar 2019

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 21. februar 2019