EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge er rejst på træningslejr

HB Køge har taget hul på ti dage lang træningslejr i Tyrkiet.

 

HB Køges førsteholdstrup er fredag formiddag rejst til Tyrkiet, hvor holdet i de næste godt og vel ti dage skal være på træningslejr.

 

Undervejs skal HB Køge spille tre træningskampe. To af dem allerede i denne weekend. Lørdag spiller HB Køge mod FC Rotor Volgograd fra Rusland, og søndag gælder det FC Istiklol, mestrene fra Tadjikistan, der er i gang med forberedelserne til den asiatiske udgave af Champions League.

 

Fredag den 8. februar gælder det turens sidste træningskamp når HB Køge møder russiske Torpedo Moskva.

 

- Vi har tre kampe på ti dage, så alle får minutter. Vi skal også rent taktisk bruge træningslejren i tråd med det vi har arbejdet med i opstarten, vores organisation og selvfølgelig også vores offensive relationer, så det er det primære, og så ligger der selvfølgelig også det i det, at vi har en masse tid sammen, og at vi kan skubbe det hele lidt tættere sammen, lød det fra Morten Karlsen inden flyet lettede med kurs mod Tyrkiet.

 

- Det nærmer sig, at vi skal til at finde vores start-11'er, som mere eller mindre skal udgøre stammen. Ikke dermed sagt, at der ikke er nogle åbne pladser, men holdet begynder at sætte sig, og vi skal finde ud af hvilke relationer, og hvem der er i bedst form og så videre.

 

HB Køge-spillerne er samlet i lufthavnen kort inden afgang.

 

Torsdag indgik HB Køge halvårige aftaler med boksangriberen Mileta Rajovic, og forsvarsspilleren Rocco Romeo, og begge var naturligvis med på flyet til Tyrkiet tidligere i dag. Det samme var Magnus Wørts og Jubril Adedeji, der tidligere i januar indgik halvårige aftaler med HB Køge.

 

- Lige præcis sådan en tur her, der er det jo en rigtig god anledning for dem til at komme endnu tættere på det hele og få det endnu mere intenst ind under huden. Man kan sige at den første del er det er også at få dem integreret i truppen, og der er denne her periode en god tid til, og spillemæssigt vise sig frem og gøre sig til, og så ser vi, hvordan det går, slutter cheftræner Morten Karlsen.

 

Med på turen er også fire af HB Køges talentfulde ungdomsspillere, Marius Jørgensen og Casper Jørgensen fra U17, og Christian Hansen og Mads Hyttel Christiansen fra U19 samt den portugisiske keeper Joao Gomes, der er på prøvetræning.

 

Mange spillere benyttede ventetiden på at nyde en kop kaffe inden afgang.

 

Træningskampe i Tyrkiet

Lørdag den 2. februar kl. 16.00 // FC Rotor Volgograd (Rusland) - HB Køge

Søndag den 3. februar kl. 16.00 // FC Istiklol (Tadjikistan) - HB Køge

Fredag den 8. februar kl. 16.00 // Torpedo Moskva (Rusland) - HB Køge

 

Truppen til træningslejren

1. Andreas Hansen

2. Ricki Olsen

3. Christian Enemark

4. Marian Huja

5. Christian Overby

7. Fredrick Opoku

8. Henrik Madsen

9. Martin Koch Helsted

10. Martin Jensen

11. Jakob Johansson

12. Antonio Rocco Romeo

13. Jean Claude Bozga

14. Jubril Adedeji

15. Liam Jordan

16. Magnus Wørts

17. Mileta Rajovic

18. Magnus Häuser

19. Marius Jørgensen (U17)

20. Martin Christensen

21. Christian Hansen (U19)

23. Mathias Høst

24. Casper Jørgensen (U17)

25. Mads Hyttel Christiansen (U19)

26. Joao Gomes (prøvespiller)

27. Aleksander Sepp

 Skrevet af HBKoge.dk den 1. februar 2019