EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Portugisisk målmand på prøve

Reservekeeper Mathias Würtz stopper i HB Køge.

Joao Gomes på prøve i HB Køge.

 

HB Køges reservekeeper Mathias Würtz har spillet sin sidste kamp for HB Køge, hvor det blev til to pokalkampe. Parterne er blevet enige om at ophæve samarbejdet før tid.

 

- Mathias savner fast spilletid, og det er der ikke udsigt til i HB Køge. Derfor er vi blevet enige om at ophæve kontrakten fem måneder før udløb. Vi takker Mathias for hans tid i klubben, hvor han har stået i skyggen af Andreas Hansen og nu har fået muligheden i 2. Divisionsklubben Middelfart og det ønsker vi ham alt muligt held med, udtaler HB Køges sportsdirektør Per Rud.

 

HB Køge vil i den kommende tid i stedet se nærmere på den 21-årige portugisiske målmand Joao Gomes, der fredag aften efter planen rejser med resten af truppen på træningslejr i Tyrkiet.

 

Joao Gomes har spillet en enkelt kamp på det portugisiske U18-landshold. Det seneste halve år har han spillet i CD Alcains, der spiller i den tredjebedste række i Portugal. Her er det blevet til 19 kampe siden sæsonstarten i august. Fodboldopdragelsen har han fået i Academica de Coimbra.

 Skrevet af HBKoge.dk den 31. januar 2019