EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Canadisk forsvarer på plads i HB Køge

Antonio Rocco Romeo skifter til HB Køge på en halvårig lejeaftale fra Toronto FC.

18-årige Antonio Rocco Romeo skifter fra Toronto FC til HB Køge.

 

HB Køge har sikret sig forstærkning til bagkæden, hvor 18-årige Antonio Rocco Romeo er ny mand. Den canadiske forsvarsspiller kommer til HB Køge på en lejeaftale fra canadiske Toronto FC.

 

- Antonio Rocco Romeo er en ung, høj og fysisk stærk midterforsvarer, der har en naturlig god styrke i luftspillet, er fremadrettet i sit forsvarsspil og god på bolden. Han har vist sig rigtig godt frem i et par uger i efteråret, og i løbet af januar måned. Nu skal han tage kampen op med Bozga, Huja, Wørts og Enemark om pladserne i midterforsvaret, lyder det fra cheftræner Morten Karlsen.

 

Sportsdirektør Per Rud glæder sig over samarbejdet med Toronto FC: - Vi har været på besøg i de dybt imponerede faciliteter i Toronto, ligesom Toronto af flere omgange har besøgt os. Bl.a. har "Rocco" og flere andre spillere gæstet klubben. Nu starter vi op med i første omgang lejen her indtil sommerferien, og så evaluerer vi efterfølgende forløbet".

 

Antonio Rocco Romeo med italienske rødder står noteret for fire ungdomslandskampe for Canada, som han senest repræsenterede på U20-niveau i november 2018.

 

"Rocco" får trøje nummer 12 i HB Køge.

 

Fakta om Antonio Rocco Romeo

Født: 25. marts 2000

Nationalitet: Canadisk

Position: Forsvar

Højde og vægt: 191 cm. og 75 kg.

Ungdomslandskampe: 4 ungdomslandskampe for Canada

 

Antonio Rocco Romeo i kamp for Toronto FC.

 Skrevet af HBKoge.dk den 31. januar 2019