EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Fest & Auktion 2019

HB Køges store fest afholdes lørdag den 16. marts kl. 17.00.

Auktionskataloget med en masse spændende auktionsartikler fra NETVÆRKET venter igen ved årets Fest & Auktion den 16. marts.

 

HB Køges Fest & Auktion afholdes igen i 2019 på Comwell Køge Strand, hvor der år efter år holdes et brag af en fest med lækker mad, topunderholdning med kendte musikere og stand up komikere, hvor der sidst på natten venter liveband der spiller op til dans. Navne på de optrædende kunstnere vil bliver meldt ud på et senere tidspunkt.

 

Der vil igen i 2019 være mulighed for at blive eksponeret i det flotte auktionskatalog med auktionsartikler op til selve festen, hvor der vil være en masse flotte auktionsartikler fra de mange partnere i NETVÆRKET, der så vil være under auktionshammeren ved selve festen.

 

HB Køge glæder sig til at se en masse fra NETVÆRKET med sin bedre halvdel, medarbejdere, kollegaer eller venner med til festen lørdag den 16. marts kl. 17.00.

Tilmelding til Fest & Auktion kan ske for medlemmer af NETVÆRKET via tilmeldingssystemet. Evt. spørgsmål kontakt HB Køges Brian Romme på mail romme@hbkoge.dk eller mobil 20 94 03 34.

  

Der venter en festlig aften på Comwell Køge Strand lørdag den 16. marts.

 Skrevet af HBKoge.dk den 11. januar 2019