EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Op og ned

Nytårshilsen fra HB Køges adm. direktør Per Rud

 

 

Op og ned. Det er nok sådan de fleste har set HB Køges sæson. Vi skiftede træner i sommerferien. Henrik Lehm takkede af efter 2 ½ gode år, hvor han flot havde været en del af klubbens turn-around. Ind kom Morten Karlsen fra FC Nordsjælland. Vores tidligere anfører vendte retur med den højeste trænerlicens og med erfaring  som træner for landets største talenter. Morten Karlsen og HB Køge startede sæsonen forrygende, og vi førte længe rækken. En meget flot start, og selvfølgelig også fordi så mange gode kræfter omkring holdet sørgede for den fornødne kontinuitet omkring holdet.

 

Desværre kunne vi ikke bevare den pointmæssige stabilitet. Statistikkerne viste, at vi fortsat havde forholdsmæssigt stor andel i spillet og producerede de fleste chancer. Kampe som Næstved, Thisted og Silkeborg på hjemmebane gav sølle 1 point trods massivt overtag, og det var naturligvis deprimerende resultatmæssigt, men alle der var på stadion kunne jo se, det var vanvittige resultater.  

 

Efterhånden som chancerne blev brændt, røg selvtilliden lidt efter lidt ud af vore spillere. En uforklarlig mekanisme, som andre før os har prøvet. Vi var ikke stærke nok til at få det vendt tidligt nok. Først i kampen mod Lyngby lykkedes det, men igen mod Fremad Amager modtag vi en vanvittig scoring mod slutningen, og gik fra banen som tabere.

 

Det har været en rutsjetur. Ingen tvivl om det. Alle har lært af det. Alle hold kommer i modgang, men vi var ikke dygtige nok til at få det vendt hurtigt nok – inden det satte sig i hovederne på vore spillere. Spillerne har nu ferie, og batterierne bliver ladet op. Trænerstaben er selvfølgelig i gang med evaluering og siden planlægning af den kommende forårssæson. 

 

Alt er stadig muligt, vi er meget tæt på de placeringer der giver oprykning/kvalifikationskampe til Superligaen, og vi tror helt sikkert på, at vi kommer til at spille med om de pladser.

 

Der er masser af kvalitet og en fin blanding af rutine og talent i truppen. Andreas Hansen er måske rækkens bedste målmand. Af de erfarne kan fremhæves midterforsvarer Jean Claude Bozga og venstre back Christian Overby, der har været en meget stærk tilgang i bagkæden. Længere fremme er spillere som Henrik Madsen og topscorer Martin Koch Helsted altid eksponenter for stærke indsatser og hårdt arbejde. Fremtiden ser lys ud. Talenter og allerede etablerede navne som Marian Huja, Magnus Häuser og Liam Jordan kommer vi til at se meget mere til i fremtiden.

 

Godt nytår til alle!

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda

 Skrevet af HBKoge.dk den 28. december 2018