EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Køge Idrætspark tager form

Køge Idrætspark kombinerer aktiv idræt og dynamisk erhverv.

Tegning af det helt færdige Køge Idrætspark.

 

Køge Idrætspark kombinerer aktiv idræt og dynamisk erhverv. Sportsaktiviteterne bliver suppleret af et erhvervsbyggeri, som bliver en integreret del af det kommende stadion.

 

Erhvervsbyggeriet er et separat projekt i helhedsplanen for Køge Idrætspark. Byggeriet opføres i to etaper på hver 10.000 kvm, hvor første etape består af tårne i tre af boldbanens hjørner. Anden etape består af to længehuse bestående af kontorer, som fyldes ud mellem de tre tårne.

 

Byggeriet er i fire etager. Det kan meget vel være en supermarkedskæde, der kommer til at leje stueplanet på 1.550 etagemeter. De tre andre etager med hver 720 etagemeter er disponeret til kontor. Der vil være tilknyttet gratis p-pladser til tilskuere, til de handlende i supermarkedet og til de mange medarbejdere i kontorene.

 

Planen er at der kan være indflytning i efteråret 2019.

 

Den nye tribune med plads til 1026 siddepladser.

 

Køge Idrætspark er fremtidssikret til Superligaen

Køge Idrætspark bliver klar til 1. Division, men kan udbygges til Superligaen i fremtiden. HB Køge vil gerne i Superligaen. Det er vor ambition. Det ny stadion er derfor fremtidssikret, selvom det blot starter med 1.026 siddepladser og ialt en kapacitet på 4.000 tilskuere.

 

For der er allerede forberedt plads til flere tribuner med siddepladser og ståpladser i forhold til DBUs regler. Kapacitetskravet er 10.000 tilskuerpladser, hvoraf 3.000 skal være siddepladser.

 

Bag hovedtribunen er der gjort plads til byggeriet af omklædningsrum og klublokaler i stueetagen, og på førstesalen til administration og VIP Lounge/konferencelokaler.

 

Investorer søges til Lounge-byggeri

Der arbejdes hårdt på at tiltrække investorer til byggeriet af en ny VIP Lounge.

 

I moderne topfodbold er en lounge afgørende. Det er i meget høj grad sponsorer og partnere, der finansierer fodbolden. Derfor skal der være gode faciliterer i forbindelse med kampafvikling. Det er i forbindelse med hjemmekampene, at der mulighed for netværk, for kontakt og for at udvikle relationer.

 

Alle kan bruge VIP Loungen

En lounge i Køge Idrætspark skal dog ikke kun bruges af HB Køge. Det er jo blot 2-3 gange om måneden, at der er kampe. Så ideen med en VIP Lounge at det skal være en facilitet, der kan have bredere anvendelse. Fx konferencelokaler eller andre aktiviteter, som de mange idrætsklubber i Køge Idrætspark ville kunne anvende.

 

VIP Loungen er planlagt på det byggeri som Køge Kommune bygger lige bag den nye tribune. Byggeriet skal huse foreningerne i stueetagen.

 

Lokale investorer er meget velkomne

Udgangspunktet for HB Køge er at klubben skal leje VIP Loungen. Derfor er der særligt behov for investorer til byggeriet.

 

- Vi vil meget gerne opfordre lokale investorer til at være med, siger Søren Storgaard, der som HB Køge bestyrelsesformand står i spidsen for arbejdet med at finde finansiering til byggeriet.

 

VIP Loungen har ikke været planlagt i den første fase af byggeriet. Derfor har klubben hele tiden vidst, at finansieringen af en lounge ikke har været på plads. Det er samtidig klart, at klubben ikke skal eje, men blot leje faciliteten.

 

- Men nu hvor byggeriet er så fremskredent, er tiden kommet til at sætte fart på finansiering, så vi kan planlægge byggeriet, fortsætter Søren Storgaard, der ser frem til tæt samarbejde med de kommende investorer.

 

Når sæsonen starter i det ny år, starter HB Køge ud med at have VIP Lounge i Køge Boldklubs klubhus.

 

PreMatch før kampene i Køge Idrætspark vil i første omgang foregå i Loungen i Køge Boldklubs klubhus. Billedet er fra et netværkarrangement for et par år siden.

 

FAKTA

Hvornår sker flytningen?
Første kamp på Køge Idrætspark spilles 3. marts 2019.

Hvad sker der med VIP Loungen?
VIP Lounge starter ud i den gamle Køge Boldklub Lounge. Vi forhandler i øjeblikket om en ny stor og lækker VIP Lounge, men kan ikke sige noget om hvornår den er klar. 

Hvor mange tilskuere er der plads til?
Vi får plads til 4.000 tilskuere, hvoraf 1.026 er siddepladser på en ny flot tribune på den vestlige langside. 

Hvad hvis HB Køge skal spille i Superligaen?
I tilfælde af oprykning til Superligaen, er der forberedt plads til flere tribuner med siddepladser og ståpladser i forhold til DBUs regler. 

Hvor skal man klæde om?
De nye omklædningsrum vil først være klar til sommeren 2020. I mellemtiden foregår omklædning i en pavillon ved siden af Køge Boldklubs klubhus. 

Hvornår er hele byggeriet færdigt?
Det ambitiøse byggeri startede i 2018. Vi er klar til at spille fodbold fra foråret 2019. Vi forventer at Køge Idrætspark er fuldt færdigt i 2020. 

Hvor kommer administrationen til at sidde?
Vi vil gerne flytte administrationen og spillertruppen med til Køge Idrætspark. I første omgang bliver det sandsynligvis til moderne pavilloner fra februar 2019. 

Hvor kan jeg få mere information?
Vi vil løbende fortælle på hjemmesiden om hvordan det går. Du er velkommen til at kontakte salgschef Carsten Bjørke (cb@hbkoge.dk) eller direktør Per Rud (pr@hbkoge.dk).

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. december 2018