EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Enemark og Høst: "Det var fedt at være med fra start"

Unge Christian Enemark og Mathias Høst greb chancen mod Lyngby, og ser nu frem mod årets sidste kamp.

Video: Hør Christian Enemark og Mathias Høst sætte ord på deres første startplads i NordicBet LIGAEN, og hør cheftræner Morten Karlsens vurdering af spillernes indsats.

 

HB Køge slutter fodboldåret 2018 af på søndag, hvor holdet på udebane tørner sammen med Fremad Amager. 19-årige Christian Enemark og 20-årige Mathias Høst, to af HB Køges unge, talentfulde spillere, ser frem mod kampen, og håber igen at være på holdkortet efter deres stærke indsats i 3-0-sejren over Lyngby i sidste spillerunde. Begge fik deres første kamp fra start for HB Køge i NordicBet LIGAEN, og begge fik fuld tid i opgøret.

 

- Det var utrolig fedt. Det er noget jeg har gået og ventet på i lang tid, og jeg ved at det er noget, Mathias også har gået og ventet på. Det var en forløsning at komme ind og få nogle minutter fra start, og det var dejligt, og den måde kampen forløb på, kunne vi ikke have fået bedre, så alt i alt var det en fed oplevelse, fortæller Christian Enemark til HBKoge.dk efter fredagens træning.

 

Christian Enemark har spillet 11 kampe for HB Køge i denne sæson.

 

Enemark og Høst håber begge at være med igen allerede på søndag i udekampen mod Fremad Amager. De giver den begge en skalle for at vise trænerteamet, at de er klar.

 

- Det er jo bare at gå ud på banen når vi træner og give den alt, hvad man kan, og så må træneren tage valget derfra, siger Høst, mens Enemark supplerer:

 

- Man kan aldrig vide sig sikker på om man skal starte inde eller ej. Man kan ikke tage noget for givet, men vi har en ret god mavefornemmelse i forhold til at vi gjorde det godt mod Lyngby, så jeg håber og tror inderligt på, at der kunne være en startplads igen på søndag.

 

Mathias Høst fik sin optræden nummer 14 for HB Køge i søndagens kamp mod Lyngby.

 

Cheftræner Morten Karlsen var også tilfreds med de to spilleres indsats i kampen.

 

- Som jeg ser på præstationen, så løser de det jo begge ekstremt godt. Enemark kan man se, har været vant til fra tidligere, også fra jeg kendte ham helt tilbage da jeg var i klubben som spiller, hvor jeg så ham på U15 og U17-holdet som anfører, han har nogle lederegenskaber, som han også prøvede at tage med ind i kampen, og han slap godt fra det og spillede en rigtig fin kamp både med og uden bold. Og Høst det samme. Han er, som vi også så i sommer, og derfor vi skrev med ham, ekstremt god og teknisk stærk i hans pasninger og god i hans offensive timing, så han løste det også godt, ligesom Enemark. Det var rart at se, og det var også et statement til truppen om at de også er klar.

 

Karlsen håber at kunne slutte efterårssæsonen godt af, men er klar over, at der venter en formstærk modstander i årets sidste kamp.

 

- Vi har fået brudt den negative stime, vi har været inde i og har med vores sejr i søndags fået vendt den til noget positivt. Vi vil gøre alt for fastholde det momentum, og den gejst vi har fået. Nu må vi se på søndag. Fremad Amager er også en dygtig modstander, som er ubesejret i otte kampe, så der venter os en stor opgave.

 

Hør hele interviewet med Enemark, Høst og Karlsen i videoen øverst.

 

NordicBet LIGAEN

Fremad Amager - HB Køge

Søndag den 25. november kl. 13.45

Sundby Idrætspark

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 23. november 2018