EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Martin Koch Helsted kåret som Årets Spiller

Faxe Kondi Prisen 2018 gik til HB Køges topscorer.

Årets spiller Martin Koch Helsted med bestyrelsesformand Søren Storgaard.

 

Martin Koch Helsted blev før årets sidste hjemmekamp kåret til Årets Spiller 2018 efter et flot år i HB Køge. Samme dag krydrede han kåringen med sin 11. sæsonscoring. Martin Koch Helsted vinder udover den store ære et års forbrug af Faxe Kondi.

 

Cheftræner Morten Karlsen er selvsagt meget glad for sin angriber og giver ham følgende skudsmål med på vejen:

 

- Martin Koch Helsted er en spiller med den store individuelle færdighed at kunne score mål. Hele 11 mål er det blevet til efteråret og samlet 15 mål i kalenderåret. Han har sine klare forcer i feltet samtidig med at han også er dygtig som spilstation længere nede i banen. En atypisk, men særdeles farlig angriber, der helt naturligt altid har scoret mål. Primært i det lange hjørne, men også på straffe, hovedstød og efter enkeltmandspræstationer. Derudover er han i den grad også en holdspiller, der altid har holdet som det første og vigtigste fokus og er meget optaget af, at vi som hold lykkes.

 

HB Køge sportsdirektør Per Rud glæder sig også over kåringen:

 

- Martin valgte at gå fuldtids og forlod FC Helsingør for at kunne træne mere, og det har givet en bedre fodboldspiller. At han siden valgte at forlænge aftalen, selvom interesserede Superligaklubber blev afvist, viser hvor loyal han er overfor klubben og holdet. Lysten til at ville forbedre sig er også en del af årsagen til, at Martin passer så godt ind i klubkulturen og har også bidraget til valget som årets spiller. Han er et sandt forbillede.

 

Tidligere vindere

2017 // Andreas Hansen

2016 // Alexander Ludwig
2015 // Kristian Pedersen
2014 // Frederik Due
2013 // Jeppe Kjær
2012 // Marc Rochester
2011 // Nicolaj Madsen
2010 // Fabinho
2009 // Thomas Guldborg Christensen

 

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 Skrevet af HBKoge.dk den 19. november 2018