EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Der kommer ikke nogen og redder os

Optakt til årets sidste hjemmekamp ved sportsdirektør Per Rud.

Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk

 

Af sportsdirektør Per Rud.

 

Det må vi selv klare. Vi skal finde de ressourcer, der er nødvendige for at komme tilbage på sporet. Vore spillere har kvaliteterne til at vinde fodboldkampe – det har vi set mange gange, men vi må ærligt indrømme, at når kampene spidser til, så er det ikke gået vores vej i den seneste periode. Vi har (måske med rette) kunnet sige, at vi har haft stolpe-ud og ikke formået at få spilovertal overført til sejre, men men men… kampen mod Rosilde er for mig et tydeligt eksempel på noget, der bare ikke må ske.

 

Der sker forseelser, som slet ikke hører hjemme, advarsler og udvisninger som er så langt fra vore værdier. Derfor blev der talt så højt som aldrig før. At slutte med 9 spillere på banen er bare under lavmålet for det acceptable, og ingen skal overhovedet drømme om at give dommere skylden. Vi må tage ansvar for egne handlinger, og fokus skal være på at hive HB Køge ud i den nuværende situation.

 

Nye spillere kommer ind. Jeg ved de spillere har stået og trippet for at komme i aktion, og selvfølgelig er de klar til at løse opgaven – for ellers var de her jo ikke. Vi bruger således ikke tiden på dem, der er ude, men på dem der er med.

 

Lyngby er en piv stærk modstander, men som os forfulgt af skader og karantæner og stolpeskud – så på den konto står vi helt lige.

 

Det bliver en super interessant kamp, og 2 hold, der begge vil yde det ypperste for at hive sejren i land.

 

Udover dagens kamp på grønsværen har vi Partnercykling i Nordea Loungen, og vi har kåring af årets talent og årets spiller. Bemærk, at udover at det skal tilfalde en spiller, der har udmærket sig på banen, så er et vigtigt kriterie også, at spilleren skal have udmærket sig udenfor banen med de rette værdier. Ved sidste hjemmekamp kårede vi Asger Vielsted som årets træner. En dygtig fyr, der gennem mange år har leveret et imponerende stykke arbejde for HB Køge på og udenfor banen.

 

Jeg vil gerne her til sidst takke alle for de fantastiske år, vi har haft her på stadion. Højdepunktet er selvfølgelig Danmarksmesterskabet i 2000, stiftelse af HB Køge og oprykning til Superliga med mere står som store oplevelser for alle. For mig personligt vil det dog altid være den positivitet og opbakning, som jeg på vegne af klubben har mødt fra fans og frivillige. Det er bare unikt, og kan ikke takke nok for det. Vi glæder os alle til at se jer i Køge Idrætspark. Husk vi har en stolt fortid og en stor fremtid.

 Skrevet af HBKoge.dk den 17. november 2018