EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Sorte oktober

Optakt til hjemmekampen mod Thisted ved Sportsdirektør Per Rud.

Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk

 

Af sportsdirektør Per Rud.

 

Sådan kan man vist godt sammenfatte pointhøsten i oktober måned. En fantastisk pointmæssig start er efterfulgt af tilsvarende sort oktober uden sejre. Fakta er at vi er uden sejr i seks kampe, og de seneste fire kampe er alle endt med nederlag. Modsat 2-0-nederlaget i Hvidovre i forrige kamp var indstillingen helt anderledes i orden i 0-1-nederlaget mod Næstved sidste søndag.

 

Det var jo tydeligt for selv en inkarneret Næstved fan, at den sejr skulle have været til HB Køge. Der er intet negativt at berette om indstillingen, og vi havde så absolut de chancer, der skal til, for at få sejren i hus. Fakta er bare at de bolde, der gik ind i starten af sæsonen, de rammer stolpen eller går lige udenom. Vi har derfor været på træningsbanen og øve den disciplin, for vi kan ikke tale boldene i mål.

 

Vores hold har kvaliteten til at være i toppen af rækken, og det skal vi ud og bevise i dagens opgør mod Thisted. Et gennemdisciplineret mandskab, der gør ondt på alle hold med stærk disciplin og store fighteregenskaber. Vi har et særdeles godt kendskab til Thisted gennem flere sæsoner, og tror selvfølgelig på, at vi magter opgaven. Det kræver dog en vanvittig mental og fysisk indsats af alle at få vendt marginalerne tilbage på vores side.

 

Hammershus Bageri fejrer 20 års jubilæum og Lars og Lis har været en uovertruffen partner i gennem mange år. I dag byder de publikum til gratis fodbold, og har lavet en væld af jubilæumsaktiviteter. Vi skal huske at støtte op om vore partnere, for uden dem havde vi ikke nogen klub på det her niveau.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Thisted FC

Søndag den 4. oktober kl. 13.45

Capelli Sport Stadion

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 3. november 2018