EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Lee Rochester: "Vi skal på vinderkurs igen mod Hvidovre"

"Jeg har skulle lære trænerteamets idéer, spilmønstre og taktiske ændringer efter jeg er kommet tilbage til HB Køge".

 

Lee Rochester skrev for en måneds tid siden under på en ny aftale med HB Køge, som i første omgang løber resten af efteråret. HB Køges klubrekordholder har siden spillet fire kampe og scoret et enkelt mål i den blå/sorte trøje.

 

Offensivspilleren forlod ellers HB Køge ved kontraktudløb forud for denne sæson, men er altså nu tilbage. Men selvom klubben er den samme, og mange af spillerne også stadig er i truppen, så har noget alligevel været anderledes, og krævet tilvænning.

 

"Ny spillestil efter jeg kom tilbage igen"

Samtidig med Lee Rochesters farvel i sommerpausen skiftede HB Køge cheftræner. Morten Karlsen kom til med nye ideer, spilmønstre mv., og det har betydet, at Lee Rochester har haft noget at skulle indhente i forhold til sine holdkammerater.

 

- Det har jo ikke været en fordel for mig ikke at være med fra opstarten efter sommerferien med Morten Karlsen som ny cheftræner. Der er blevet lavet nogle nye mønstre, principper og taktiske ting, og generelt er udtrykket blevet mere offensivt. Personligt gør det, at jeg skal presse højere på banen, så det er klart, at jeg har skullet ændre vaner og jeg har haft nogle individuelle samtaler med trænerteamet for at blive opdateret på måden der skal spilles på nu. Men man lærer først for alvor systemet at kende, når man spiller kampe, og kan mærke når man gør noget enten rigtigt eller forkert. Jeg træner hver dag for at blive bedre, og jeg ved at jeg kan præstere bedre end jeg har vist i mine første kampe for HB Køge i denne sæson, fortæller Lee Rochester.

 

Da Lee Rochester vendte hjem til HB Køge i slutningen af september var det fire måneder siden han senest havde spillet en fodboldkamp med point på spil. Og selvom han fysisk var i rigtig god form, så har kampformen lige manglet lidt finpudsning.

 

- Nu har jeg været med i de sidste fire kampe, hvoraf de tre har været fra start. Jeg har skulle genfinde kampformen, som nu er tæt på at være der. Det har været fire svære kampe mod gode modstandere, og jeg syntes faktisk, at vi spiller en rigtig god kamp mod Silkeborg, hvor vi havde chancerne og spillet til minimum et point. Hvis vi fremover spiller på samme måde, så er der større chance for at vi vinder, end at vi taber.

 

Lee Rochester i duel i søndagens hjemmekamp mod Silkeborg.

 

"Dejligt at få en spiller som Nicolaj Madsen på holdet"

I sidste uge blev Lee Rochester i HB Køge genforenet med en af sine tidligere holdkammerater fra tidligere i karrieren. Nicolaj Madsen kom tilbage til klubben, som han senest repræsenterede i 2012, og som Lee Rochester også dengang var holdkammerat med.

 

- Det er rigtig positivt at få en spiller som Nicolaj Madsen ind på holdet. Jeg spillede jo sammen med ham i et par sæsoner for 6-7 år siden, og han har jo fået en kæmpe erfaring fra en masse kampe i Superligaen. At der kommer en spiller som ham til HB Køge vil løfte holdet i resten af efteråret, og det giver noget mere konkurrence i truppen og for træningsmilijøet er det også fantastisk at få en spiller som Nicolaj ind i klubben, lyder det fra Lee Rochester.

 

Vi skal på vinderkurs igen

HB Køge har i de seneste fire kampe mødt de tre Superliganedrykkere fra Helsingør, Lyngby og Silkeborg samt NordicBet LIGAENs førerhold fra Viborg. HB Køge er i alle kampe kommet foran, men har alligevel blot sikret to point til kontoen. Det skal der laves om på nu, og gerne allerede torsdag aften, hvor HB Køge på udebane møder Hvidovre IF, der senest vandt 5-1 over Thisted.

 

- Nu er vi der, hvor det snart er på tide, at vi kommer tilbage på vindersporet igen, og torsdag aften når vi står på banen i Hvidovre skal det lyse i øjnene. Jeg har jo spillet under Hvidovres cheftræner Per Frandsen dengang han var i HB Køge, og jeg ved, at hans spillestil er fysisk præget og at der spilles mand/mand, og at de nok ikke vil være så meget på bolden.

 

- For os handler det om at spille hurtigt og med få berøringer og få kampen over på vores præmisser. Det tror jeg er en af opskrifterne på at knække Hvidovre. Hvidovre haft en række nederlag fået fat igen, og de vandt overbevisende med hele 5-1 i søndags mod Thisted, så det siger sig selv, at der venter os en stor opgave at få spillet os til en sejr, slutter Lee Rochester.

 

NordicBet LIGAEN

Hvidovre IF - HB Køge

Torsdag den 18. oktober kl. 19.00

Kæmpernes Arena

 Skrevet af HBKoge.dk den 17. oktober 2018