EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Ti skarpe til kaptajnen før vigtig hjemmekamp

Henrik Madsen besvarer ti skarpe spørgsmål forud for hjemmekampen mod Silkeborg.

 

 

Hvad betyder det for dig og holdet, at der er kommet flere ældre spillere i truppen i forhold for et år siden?

Det betyder meget, både personlighedsmæssigt og sportsligt. Det har både noget med stabilitet og bundniveau at gøre, så det har gjort meget både på og uden for banen, og er en af flere grunde til at vi pt. ligger hvor vi gør.

 

Er det en overraskelse for dig at HB Køge, har fået den start på sæsonen som HB Køge har?

Både og vil jeg sige. Nej, fordi den trup, der er blevet sammensat, er rigtig stærk og sammen med en trænerduo, som udgør et perfekt match. Vi er en fantastisk enhed som hele tiden vil arbejde på at dygtiggøre sig. Og ja, fordi, vi skiftede træner samtidig med en stor udskiftning i truppen, så man ville nok mene, at det ville tage lidt tid inden man fandt melodien, men den den har vi hurtigt fundet, og det viser jo bare, at vi nok arbejder på den rigtige måde.

 

Hvad er grunden til at HB Køge kun har lukket et mål ind i første halvleg og til gengæld har lukket 16 mål ind efter pausen?

Virkelig godt spørgsmål! Vi har været enormt stærke fra kampens start, men når vi render på banen efter pausen er vi desværre i en del kampe startet skidt. Det noget vi må tage ved lære af og arbejde på at forbedre, for det har ikke været godkendt. Vi har fået truffet nogle dårlige beslutninger efter pausen som gør, at statistikken ser så voldsom ud.

 

HB Køge har scoret dobbelt så mange mål i snit pr. kamp i forhold til de sidste par sæsoner. Hvad er grunden til det?

Grunden til, at vi laver så mange mål er jo som topscorerlisten viser, at vi har to angribere som laver mål. Kort sagt, så er vi er blevet dygtigere offensivt, vores relationer mellem hinanden er klart forbedret og så har vi været effektive.

 

Hvor længe føler du at du og kroppen kan spille på dette niveau endnu?

Jeg har kontraktudløb til sommer og lige nu har jeg ikke andet i hovedet end at jeg bare gerne vil spille bold, elsker det og jeg kan stadig ikke forestille mig en hverdag uden. Så længe kroppen er fit og stadig kan bidrage, så fortsætter jeg. Jeg føler stadig jeg har masser at give af. Jeg fylder 36 år til februar, men alder er jo bare er et tal.

 

 

Hvordan ser du HB Køges styrker i forhold til de andre hold i rækken?

Vores styrker i forhold til de andre er, at vi er et bedre hold end mange af de andre. Jeg kan nævne flere andre hold som er rigtig dygtige, og som helt sikkert har bedre individuelle spillere, men som hold og den enhed vi er, ligger vi klart i toppen. Vores stjerne er holdet, og det er det, der skal bære os igennem sæsonen.

 

Hvilke 3-4 hold, ud over HB Køge, ser du som favoritter til at lande i top 3 i NordicBet LIGAEN?

Jeg ser Viborg, Silkeborg, Lyngby og Fredericia som de stærkeste udfordrere.

 

Hvordan har du det med at HB Køge fra foråret skifter hjemmebane til Køge Idrætspark?

Det har jeg det rigtig fint med. Personligt bliver det da enormt stort at skulle tilbage til Køge, hvor min professionelle karriere startede med debut i Superligaen som 19-årig i 2002, og mange andre gode oplevelser, så for mig er der masser af nostalgi. Samtidig er jeg sikker på at det på sigt vil give et stort løft på mange områder: sportsligt, sponsormæssigt og økonomisk. Jeg tror, der venter en rigtig spændene fremtid for HB Køge på Køge Idrætspark.

 

Hvad er søndagens modstander Silkeborg for et hold?

Silkeborg er nedrykker fra Superligaen med ambitioner om direkte oprykning. De virker til at have fundet takten spillemæssigt, så der venter en rigtig spændene topkamp mellem to gode hold, som gerne vil spille fodbold.

 

Hvad skal der til for at HB Køge vinder sin hjemmekamp nummer 6 ud af 7 mulige på søndag?

Vi har en fantastisk hjemmebanestatistik, og har efterhånden fået bygget et fort på Capelli Sport Stadion. Vores modstandere ved at de får svært ved at få point med hjem, når de besøger HB Køge. Vi skal ud og angribe kampen, vi skal turde og have masser af mod i vores spil, så skal det nok lykkes at få et godt resultat.

 

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Silkeborg IF

Søndag den 14. oktober kl. 13.45

Capelli Sport Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 12. oktober 2018