EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

MASCOT Workwear er kamppartner mod Silkeborg

Fodbolde til tilskuerne i pausen på søndag fra MASCOT Workwear.

 

MASCOT Workwear er kamppartner når HB Køge på søndag den 14. oktober møder Silkeborg IF i NordicBet Ligaen på Capelli Sport Stadion.

 

I forbindelse med PreMatch arrangementet vil HB Køges partnere bl.a. få mulighed for at kaste et nærmere blik på MASCOTs produkter, og i pausen vil der blive sparket 20 Select fodbolde ud til tilskuerne. MASCOT glæder sig over deres partnerskab med HB Køge, og håber på en god kamp.

 

”Hos MASCOT er vi meget inspireret af de professionelle sportsudøveres måde at arbejde på. De går 100% efter målet. De tror på det, klarer udfordringerne, kæmper og følger loyalt den strategi, de har lagt. Det minder meget om den måde, vi arbejder på hos MASCOT, når vi kæmper for at lave verdens bedste arbejdstøj. Ingen kompromiser. Fuld fokus mod målet”, fortæller Gregers Dorph-Petersen fra Mascot.

 

Som en del af partnerskabet har MASCOT sponsoreret nye lækre jakker til alle frivillige i HB Køge, og det har vakt stor begejstring hos de frivillige, som nu kan holde varmen i de kolde efterårs- og vintermåneder. Nu kan vinteren bare komme an.

 

”MASCOT er engageret i sportens verden med blandt andet flere sponsorater inden for fodbold. Og det er ikke tilfældigt, at valget er faldet på fodbold. Sporten har en evne til at fascinere og samle mennesker på tværs af kulturer, politik og religion. Uanset om det er som udøver eller som tilskuer. Og det er noget, som MASCOT meget gerne bakker op om”, fortæller Gregers Dorph-Petersen fra Mascot.

 

Vi glæder os over samarbejdet med MASCOT, og takker for støtten.

 

Støt MASCOT, de støtter HB Køge.

 

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 11. oktober 2018