EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Mathias Høst forlænger til udgangen af 2020

Talentfuld back- og kantspiller forlænger aftalen med HB Køge.

Mathias Høst er fremtidens mand i HB Køge.

 

20-årige Mathias Høst, der før denne sæson skiftede fra FC København U19 til HB Køge, har forlænget sin kontrakt med yderligere to år, således at aftalen nu løber frem til udgangen af 2020.

 

- Mathias har vist sig godt frem i sin første tid i HB Køge. Han har trænet rigtig godt, og har i de kampe, han har spillet vist, at han har evnerne og potentialet til at kunne være en fremtidens mand i HB Køge. Han har også de menneskelige egenskaber til at ville lære og udvikle sig. Vi er derfor glade for at vi er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så han også fremover er en del af HB Køge, lyder det fra HB Køges sportsdirektør Per Rud.

 

Mathias Høst udtaler:

 

- Jeg har været rigtig glad for min første tid i HB Køge. Det har været et godt sted for mig at starte med seniorfodbold. Der er tempo og masser af fysik i dagligdagen, og jeg synes, at det er et dejligt miljø, der er i klubben, som jeg sagtens kan se mig selv i i de kommende år. Mit mål er hele tiden at bygge på, og få mere og mere spilletid, og på sigt er mit mål naturligvis fast spilletid.

 

Mathias Høst har spillet 11 kampe for HB Køge, og står noteret for et enkelt mål.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 9. oktober 2018