EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Topkamp i Viborg fredag aften

Christian Overby: "Vi skal gå ud og skabe kampen på vores præmisser".

 

Der er dømt topopgør for alle entrépengene når HB Køge og Viborg fredag kl. 18.00 tørner sammen i domkirkebyen. 

 

For HB Køges vedkommende er der tale om den sjette kamp på blot 20 dage. Et travlt program, men det har været sjovt. Det fortæller HB Køges rutinerede venstreback Christian Overby.

 

- Det har været en oplevelse. Vi startede godt ud med to sejre i de første to, og så uafgjort mod Helsingør. Så taber vi desværre 0-4 mod FC Nordsjælland i pokalen, og har senest spillet 2-2 ude mod Lyngby. Vi kan godt mærke, at vi har været ramt, men vi har haft stor fokus på det mentale aspekt i at kroppen kan mere end man lige regner med, og jeg synes egentlig, at vi har løst det meget godt, siger Overby, og fortsætter:

 

- Vi bliver ved med at løfte vores niveau. Selvfølgelig kan man altid forbedre de enkelte parametre. Senest mod Lyngby falder vi lidt sammen efter pausen, og det er i hvert fald noget vi har snakket om, at vi skal komme stærkt ud til anden halvleg, og fortsætte med at ville spille og holde fast i bolden. Det så man også i første halvleg mod Lyngby, at selvom vi har spillet mange kampe på kort tid, at vi lykkedes med vores spilmønstre og den måde vi gerne vil spille på, så det er bare hovedet højt og så videre.

 

 

Fredagens kamp i Viborg er en direkte duel mellem rækkens nummer et og to, og samtidig en duel mellem de to mest scorende mandskaber i NordicBet LIGAEN. Det er en kamp, som alle i HB Køge-truppen glæder sig til.

 

- Vi skal gå ud og skabe kampen på vores præmisser, og vi skal gå ud - som jeg synes vi har været gode til særligt på hjemmebane - at gå ud og stresse modstanderne og så gå op og møde dem, spille vores spil og holde fast i bolden og få de andre ud at løbe. Det er trods alt lidt sjovere at have bolden end at skulle jagte den hele tiden. Og så har vi jo bare et rigtig, rigtig stærkt hold, og to rigtig skarpe angribere, som ved hvor målet står, og så skal vi andre lukke af nede bagi, og så håber vi på, at det er nok, siger Christian Overby, der tror på at HB Køge fredag aften kan tilføje Viborg sæsonens blot andet nederlag

 

- Selvfølgelig kan vi det. Med den rigtige indstiling, så kommer man langt, så jeg er slet ikke i tvivl om at vi står med tre point efter kampen.

 

Sæsonens første indbyrdes opgør mellem HB Køge og Viborg endte med en 1-0-sejr til HB Køge.

 

NordicBet LIGAEN

Viborg - HB Køge

Fredag den 5. oktober kl. 18.00

Energi Viborg Arena

 Skrevet af HBKoge.dk den 4. oktober 2018