EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge henter tidligere profil hjem

30-årige Nicolaj Madsen vender tilbage til HB Køge.

Nicolaj Madsen er tilbage i HB Køge.

 

Den 30-årige midtbanespiller Nicolaj Madsen er tilbage i HB Køge, som han senest repræsenterede i årene 2009-2012. Inden da spillede han i Herfølge Boldklub, hvortil han som ungdomsspiller kom fra Haslev FC.


Med 172 kampe og 26 mål i Superligaen over de seneste ti år er det en rutineret herre, som nu vender hjem til HB Køge, og klubben hvor karrieren startede.

 

- Vi er selvsagt rigtig godt tilfredse med at vi er lykkedes med at hente Nicolaj hjem. Han var en stor profil da han senest var i klubben, og vi tror på, at han igen kan blive en vigtig spiller for os, udtaler sportsdirektør Per Rud og fortsætter:

 

- Madsen bringer en masse rutine, og så kender han klubben og lever op til vores værdier, der blandt andet handler om sammenhold og vindermentalitet. Vi tror derfor på at han hurtigt falder til og kan gøre sig gældende i den resterende del af efteråret.

 

Nicolaj Madsen startede sin seniorkarriere i Herfølge Boldklub, og siden i HB Køge, som han to gange var med til at spille op i Superligaen.

 

Siden fulgte en lang og flot karriere i SønderjyskE, kulminerende med en sølvmedalje i 2016. I den forgangne sæson var han med til at sikre Vejle oprykning til landets bedste række, inden han kort før transfervinduets lukning denne sommer blev løst fra sin kontrakt hos den nyoprykkede Superligaklub.

 

- Jeg har løbende haft kontakt med HB Køge og Per Rud om, hvad der skulle ske med mig i fremtiden, og selvom jeg har haft tilbud fra klubber i Superligaen efter mit stop i Vejle, så føler jeg, at HB Køge pt. er det bedste sted at være for mig. Jeg kender klubben og klubbens værdier, og så kender jeg flere i både truppen og i administrationen, og så er det bare lettere at falde til når man føler sig hjemme og i vante omgivelser. Jeg ser HB Køge som et sted, hvor jeg kan være den bedste udgave af mig selv her i efteråret, fortæller Nicolaj Madsen og fortsætter:

 

- Jeg har de sidste fem uger holdt mig i form, og så har jeg siden i tirsdags trænet med i HB Køge. Jeg mangler nok lige de sidste 10-20 % for at være helt på toppen, for jeg mangler lige det at spille kampe, og få gjort de bevægelser man bruger, helt skarpe. Men det kommer jeg hurtigt efter, og jeg glæder mig til at kunne bidrage til holdet og HB Køge.

 

Nicolaj Madsen har i første omgang skrevet under på en kontrakt, der løber resten af året. Han overtager trøjen med nummer 6 på ryggen og kan allerede være med i truppen til søndagens hjemmekamp mod Silkeborg.

 

Fakta om Nicolaj Madsen

Født: 16. juli 1988

Tidligere klubber: Haslev FC (ungdom) // Herfølge BK // HB Køge // Sønderjyske // Vejle

Kampe for HB Køge: 96

Mål for HB Køge: 17

 

Nicolaj Madsen skal også i anden omgang spille med nummer 6 i HB Køge.

 Skrevet af HBKoge.dk den 12. oktober 2018