EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge forlænger med topscoreren

Martin Koch Helsted har forlænget sin kontrakt med HB Køge.


HB Køge forlænger med topscorer Martin Koch Helsted.

 

HB Køges topscorer, 29-årige Martin Koch Helsted, har forlænget sin kontrakt med HB Køge, således at den nu løber frem til sommeren 2020.

 

- Martin har leveret fra første dag i HB Køge, og han er en med sine mange mål en naturlig profil på vores hold. Han er dygtig med ryggen mod mål, arbejder stenhårdt og er udstyret med en imponerende målnæse. Det er kvaliteter, der er meget eftertragtet over alt, og det er da heller ikke nogen hemmelighed, at der i sommerens transfervindue var konkret interesse fra Superligaen, og derfor er vi rigtig glade og stolte over, at det er lykkedes os at komme i mål med en kontraktforlængelse, lyder det fra sportsdirektør Per Rud.

 

Martin Koch Helsted glæder sig også over den nye aftale.

 

- Det har været et naturligt valg for mig at forlænge. Jeg trives i HB Køge, og der er en gensidig interesse for hinanden. Jeg føler mig respekteret som fodboldspiller og som person i klubben. Derudover kunne timingen med mit familieliv heller ikke have været bedre, så jeg glæder mig til at fortsætte i HB Køge i fremtiden, lyder det fra angriberen.

 

Martin Koch Helsted har i 47 kampe scoret 27 mål i HB Køge-trøjen.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 8. oktober 2018