EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"Glad for at kunne kalde mig HB Køge-spiller igen"

24-årig Lee Rochester glæder sig til at bidrage til holdet igen.

Lee Rochester står noteret for 148 kampe og 22 mål for HB Køge.

 

Lee Rochester kan igen kalde sig HB Køge-spiller, efter at være uden kontrakt siden i sommers. Rochester har skrevet under på en kontrakt med HB Køge, der foreløbig gælder for resten af efterårssæsonen. Lee Rochester udtaler efter kontraktunderskrivelsen;

 

- Efter vores sidste kamp i sidste sæson var jeg kontraktfri. Nærmest samtidig skete der et trænerskifte, og Morten Karlsen, som jeg tidligere har spillet sammen med i HB Køge, kom til. Få dage efter han blev ansat ringede han til mig for at høre om hvordan jeg stod i forhold til det hele.

 

- Jeg ville gerne se om der var interesse for mig på øverste hylde i Danmark, Norge eller Sverige, og jeg var også til en uges prøvetræning i Bodø/Glimt i den bedste norske række, uden at det dog blev til mere end det. Jeg har også haft muligheder for at skifte til flere 1. Divisionsklubber i Danmark, Sverige og Norge, men jeg har ikke følt, at det var det helt rigtige.

 

- Jeg har nok også gået og håbet på, at det kunne blive til noget med HB Køge igen. Jeg har løbende haft kontakt med klubben, og jeg er rigtig glad for, at vi har kunne finde hinanden og at jeg nu kan bidrage til at fortsætte den gode start HB Køge har fået på sæsonen.

 

- Selv om jeg ikke har spillet en fodboldkamp siden maj måned, så er jeg i god form. Jeg har selvtrænet og trænet sammen med HB Køge i de sidste seks uger, så nu er det selvfølgelig kampformen, der lige skal på plads, men jeg har prøvet det før og ved hvad der skal til for at præstere, og så må jeg bare klø på og kæmpe mig til spilletid.

 

- Nu har vi lavet en aftale for resten af året, og så må vi se hvordan det går og tale sammen sidst på efteråret. Lige nu glæder jeg mig bare over igen at være en del af HB Køge og jeg glæder mig til at bidrage til holdet og HB Køge hvor jeg har haft så mange gode oplevelser.

 Skrevet af HBKoge.dk den 26. september 2018