EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køges målscorere: "Vi kunne have scoret flere"

Martin Koch Helsted og Jakob Johansson var særdeles tilfredse efter onsdagens storsejr.

 

Martin Koch Helsted scorede tre gange på en halv time, og Jakob Johansson lukkede med sin ene scoring et kvarter før tid kampen fuldstændig da HB Køge onsdag aften vandt 4-0 over Fremad Amager og spillede sig til tops i NordicBet LIGAEN. Og sejren var fuldt fortjent, hvis man spørger de to glade målscorere.

 

- Vi er bedre set over hele banen, og vi dominerer fra start til slut, og jeg synes det er helt fortjent, at vi vinder 4-0. Jeg tror ikke tidligere jeg har scoret hattrick i 1. Division, men det var rigtig dejligt, at kunne gøre det i dag, sagde Martin Koch Helsted til HBKoge.dk i minutterne efter kampen.

 

Jakob Johansson supplerer:

 

- Koch spiller en rigtig god kamp og laver tre pinde - helt fantastisk - og jeg laver selv en og krydrer det lidt til sidst, så det bliver en 4-0-sejr, og så er vi klar til søndag, siger Jakob Johansson med henvisning til søndagens hjemmekamp mod Superliganedrykkerne fra FC Helsingør.

 

Spørgsmålet er om HB Køge her kan fortsætte den gode form, der blandt andet har sikret fem sejre af fem mulige på hjemmebanen i denne sæson.

 

- Selvfølgelig kan vi fortsætte. Vi spiller en rigtig god gang offensiv fodbold og skaber mange chancer, og på en dag som i dag, hvor vi vinder 4-0 kan vi ovenikøbet tillade os at brænde nogle 100 %-chancer, så det er rigtig positivt, sagde Martin Koch Helsted inden han og Jakob Johansson storsmilende talte sig frem til at de tilsammen havde chancer til at kunne have scoret tre mål yderligere.

 

På søndag gælder det altså FC Helsingør, og netop det opgør bliver ekstra sjovt for Martin Koch Helsted.

 

- Det er en kamp som jeg ser rigtig meget frem til. Jeg har en fortid i Helsingør, og det her var en rigtig god optakt til en god kamp på søndag.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - FC Helsingør

Søndag den 23. september kl. 13.45

Capelli Sport Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 20. september 2018