EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Lee Rochester tager endnu en tørn i HB Køge

Offensivspilleren har skrevet kontrakt for resten af året.

Lee Rochester har får trøjen med nummer 14 på ryggen.

 

24-årige Lee Rochester er klar på endnu en tørn i den blå/sorte HB Køge-trøje, der klæder ham så godt. Rochester har skrevet under på en kontrakt, der foreløbig gælder for resten af efterårssæsonen.

 

- Lee havde en rigtig god sæson hos os sidste år, og stoppede i sommers ved kontraktudløb for at afsøge sine muligheder for at prøve sig selv af på højere niveau, men trods flere muligheder andre steder har Lee ikke følt, at den helt rigtige mulighed opstod. Vi har gennem hele forløbet haft en rigtig god dialog med Lee og hans agent, og Lee har desuden trænet med hos os de sidste 6 uger, og derfor var det meget naturligt, at vi nu fik sat os sammen og blev enige om en ny kontrakt. Foreløbig gælder aftalen resten af året, men der skal ikke være tvivl om, at vi selvfølgelig gerne ser ham her i klubben også fremadrettet udtaler sportsdirektør Per Rud.

 

- At Lee er her vil igen højne træningsmiljøet og også i kampene vil Lee med sin energi og vindermentalitet støtte holdet i en tæt periode. Vi har indtil dato i denne sæson hverken haft skader eller karantæner, og når vi kigger på de to seneste sæsoner prøver vi med det her, at være på forkant med de ting, der naturligt opstår på det her tidspunkt af sæsonen.

 

Lee Rochester står noteret for 148 kampe for HB Køge. Han har scoret 22 mål. Han kan gøre comeback allerede onsdag aften i Sydbank Pokalen, hvor HB Køge på hjemmebane møder FC Nordsjælland.

 

Lee Rochester kan igen kalde sig HB Køge-spiller.

 Skrevet af HBKoge.dk den 26. september 2018