EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

ITC Køge holdt sommerfest i HB Køge

HB Køge og Dana Lim stod for en dejlig dag med aktiviteter for ITC ved CSR projekt.

Mikkel Wohlgemuth i aktion ved deltagerne fra ITC.

 

Onsdag den 15. august bød HB Køge i samarbejde med Dana Lim og ITC Køge velkommen til ITC's sommerfest, som i år blev afholdt i HB Køge. Det blev en dag med sjove aktiviteter og muligheden for at møde spillerne fra HB Køges førstehold.

 

Dagen startede med overværelsen af HB Køges træning, hvor der efterfølgende var mulighed for at hilse på HB Køges spillerene. Herefter blev der budt indenfor i Nordea 10 Års Jubilæumslounge til lidt mad og drikke.

 

Efter frokosten fortsatte sommerfesten med en masse sjove aktiviteter på Capelli Sport Stadion i selskab med nogle af HB Køge-spillerne. Til sidst blev alle samlet på Capelli Sport Stadion hvor der var is og fribilletter til søndagens kamp mellem HB Køge og Nykøbing FC.

 

- Det har været en helt fantastisk dag, og rigtig sjovt at have besøg af borgere fra ITC Køge. Både vi som klub og vores spillere nyder at kunne være med til at give gode oplevelser til borgere, og vi har også allerede fået gode tilbagemeldinger fra deltagerne fra ITC, der også havde en rigtig sjov sommerfest. Vi kommer helt sikkert til at gøre noget lignende en anden gang, udtaler Adm. direktør Per Rud fra HB Køge.

 

Om ITC

ITC er et arbejds- og samværstilbud til borgere primært med psykisk udviklingshæmning samt et tilbud til borgere med en erhvervet hjerneskade. ITC Køge har samlet set plads til cirka 110 borgere, og holder til på Værkstedsvej i Køge.

 

Dana Lim har borger fra ITC beskæftiget til forskellige pakkeopgaver.

 

Dana Lims Henrik Vendelbo som har kontakten med ITC om CSR projekter og Per Fischer fra Dana Lim.

 

ITCs sommerfest startede med overværelse af HB Køges træning.

 

Der var frokost til alle 100 i Nordea 10 Års Jubilæumslounge - hvor der var et indlæg fra HB Køges cheftræner Morten Karlsen.

 

Jakob Johansson hjælper til mens der sparkes.

 

Liam Jordan havde sammen med resten af HB Køges spillere, og deltagerne fra ITC en rigtig sjov og hyggelig da på Capelli Sport Stadion.

 

Kenneth Høier fra HB Køge, Birgitte Wold forstander på ITC/Lundtoften og daglig leder på ITC Kaj Lauritsen.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 16. august 2018