EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Martin Koch Helsted: "Vi vil have noget med fra Silkeborg"

HB Køges topscorer håber at kunne følge op på den gode sæsonstart med godt resultat i Silkeborg.

 

HB Køge er kommet flyvende fra start i denne sæson, hvor sæsonens første to kampe i NordicBet LIGAEN begge er vundet. Det har naturligt skabt optimisme i truppen og givet selvtilliden et ekstra boost.

 

- Vi har fået den gode start på sæsonen, som vi på forhånd havde ønsket os, men jeg synes samtidig, at vi er gode til at holde benene på jorden, for vi ved godt, at vi kun er ganske få kilometer inde i et langt marathonløb, siger HB Køges topscorer Martin Koch Helsted til HBKoge.dk forud for sæsonens kamp nummer tre, hvor modstanderen på udebane er Superliganedrykkerne fra Silkeborg.

 

- Silkeborg er en af favoritterne til at spille med om den direkte oprykningsplads, men de har ikke fået den bedste start på sæsonen. Så der er selvfølgelig et pres på dem om at få sæsonens første sejr. Vi vil helt sikkert kunne se frem til at møde et godt organiseret hold, og det bliver da en sjov oplevelse at spille på deres nye, flotte stadion, siger Martin Koch Helsted og fortsætter:

 

- Vi har vundet de to første hjemmekampe med godt spil, og nu gælder det om også at få noget med hjem fra en svær udebane. Det har vi lagt en plan for, og vi vil gøre alt for at kunne tage fra Silkeborg med et godt resultat.

 

Martin Koch Helsted har lavet tre mål i de første to kampe for HB Køge.

 

Morten Karlsen implementer sine ideer

HB Køge sagde før sæsonen farvel til Henrik Lehm, der efter 2½ gode år som cheftræner blev afløst af Morten Karlsen, der er trådt ind med nye ideer og nye tanker.

 

- Vi havde under Henrik Lehm en stærk organisation, og det har været spændende at opleve opstart med Morten Karlsen, og alle har hurtigt taget de nye ideer og Mortens måde at gøre tingene på til sig. Der er kommet endnu mere fokus på det taktiske under træningen, hvor der også bliver gået endnu mere i detaljer, ligesom der bliver tænkt mere offensivt i kampene. Vi spiller med backer, der kommer lidt mere frem på banen, og der bliver slået flere indlæg ind i boksen, så vores spillestil og hold er blevet lidt mere offensivt tænkende i denne sæson, fortæller Martin Koch Helsted om dagligdagen og den første tid under Morten Karlsens ledelse.

 

En af HB Køge-topscorerens nu tidligere kollegaer i HB Køges offensiv var 20-årige Alexander Bah, der tidligere på ugen skiftede til Sønderjyske. Et tab i HB Køges offensiv, men køb og salg er nu en gang en del af fodboldens verden, og erstatningerne er på plads, fortæller HB Køges topscorer.

 

- Det er naturligvis et tab, at vi har mistet Alexander Bah, der med sin energi og aggressivitet måske var den bedste presspiller i 1. Division. Der er ingen tvivl om at han bliver savnet. Men af- og tilgange er jo en del af fodbolden. Jeg ser det som meget positivt, at vi har fået to nye, hurtige offensive spillere ind i Fredrick Opoku og Jakob Johansson. De har begge speed og kan tage nogle gode dybdeløb, så det skal nok blive rigtig godt, spår Martin Koch Helsted afslutningsvist.

 

NordicBet LIGAEN

Silkeborg - HB Køge

Søndag den 12. august kl. 13.45

JYSK Park

 Skrevet af HBKoge.dk den 10. august 2018