EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Ricki Olsen: "Hårdt arbejde venter"

Højrebacken har fået en god start på sin tid i HB Køge.

 

Højrebacken Ricki Olsen debuterede søndag eftermiddag for HB Køge da han og holdkammeraterne vandt 5-2 over FC Roskilde i sæsonpremieren. I det hele taget har starten på Ricki Olsens HB Køge-karriere været rigtig positiv. Det fortæller han til HBKoge.dk.

 

- Det har været helt fantastisk. Rigtig fedt og rigtig sjovt. Det er rigtig fedt at spille under vores nye træner, Morten Karlsen, der har nogle rigtig gode ideer til hvordan han vil gøre tingene, og det er det, vi har arbejdet på siden vi startede op efter ferien, siger Ricki Olsen og fortsætter:

 

- Mod FC Roskilde ramte vi alt lige i røven. Alt lykkedes og vi lavede fem rigtig flotte mål, men vi ved også, at der venter hårdt arbejde fremadrettet.

 

5-2-sejren har naturligvis sendt humøret et nøk opad i HB Køge-truppen.

 

- Stemningen har været rigtig, rigtig god. Det siger sig selv. Men vi ved også, at der er et hårdt og langt arbejde, der venter på os fremadrettet, så nu er vi tilbage på træningsbanen, og så gør vi klar til Viborg på søndag, og går efter tre point igen.

 

- Vi kender alle en del til Viborg. Vi har jo spillet mod dem flere gange. Viborg er et godt hold, og helt klart en af favoritterne til at tage en af oprykningspladserne, men vi vil også gerne lege med, og gøre det så godt, som vi overhovedet kan, og jo hårdere vi arbejder på træningsbanen, jo bedre præsterer vi også i kamp, og det er jeg sikker på nok skal blive til en sejr på søndag, slutter Ricki Olsen, der kom til HB Køge fra FC Helsingør før sæsonstarten.

 Skrevet af HBKoge.dk den 2. august 2018