EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Altid tætte kampe mod Viborg

Optakt til kampen mellem HB Køge og Viborg.

 

Af sportsdirektør Per Rud

 

Når den jyske traditionsklub fra Viborg FF løber på banen på Capelli Sport Stadion i dag, så kan vi alle være sikre på, at der står fight på programmet. Det er nemlig altid nogle meget tætte og intense kampe, vi spiller mod hinanden.

 

Viborg har leveret rigtig flot her i opstarten til sæsonen, og kom fra land med uafgjort i Nykøbing FC. De tørster givet efter en sejr – for i en klub som Viborg vil oprykning være det eneste, der tæller. Holdet består af en lang række profilerede spillere, som de to fodboldkoryfæer Steffen Højer og Ralf Pedersen skal sætte sammen til en enhed.

 

Det var et brændt straffespark i overtiden i næstsidste kamp her på Capelli Sport Stadion, der ødelagde Viborgs drømme om oprykningskampe i sidste sæson. Det siger lidt om, hvor stærkt et hold, der møder her.

 

Hos os var første kamp på hjemmebanen en meget opløftende oplevelse. FC Roskilde blev sendt hjem med en sæk på 5-2. Vi scorede nogle rigtig flotte mål, og spillede under ny træner Morten Karlsen en offensiv flot kamp. Martin Jensen fik debut, og også Liam Jordan fik vist prøver på sit store talent i offensiven, hvor Martin Koch Helsted og Alexander Bah som altid viste højt niveau.  

 

Det var i øvrigt meget glædeligt, at de to gange FC Roskilde fik snuset lidt til et comeback det med nogle reduceringer, fik vi begge gange svaret tilbage med en hurtig scoring, og ingen kunne vel pille ved den sejr.

 

Træerne vokser naturligvis ikke ind i himlen på grund af en hjemmesejr, men det er alligevel værd at nævne, at det er første gang, at vi har scoret fem mål i én NordicBet LIGA-kamp, så det kan vi godt løfte lidt på hatten af.  

 

Defensivt kan vi gøre det bedre, men med tre nye ud af fire i bagkæden – Christian Overby, Marian Huja og Ricki Olsen udover Jean Claude Bozga - har vi fået masser af fysik, og det har bekommet holdet fint.

 

Op til kampen mod Viborg har vi fået tilført Fredrick Opoku via vores samarbejde med Capelli Sport. Han kommer fra vores samarbejdsklub Inter Allies FC i Ghana. Herfra kom han til Penn FC i USA, som også ejes af Capelli Sport. Vi har både set Opoku for Penn FC og så deltog han i stævnet i Lübeck i opstarten. Han har hurtige fødder, giftig teknik, godt spark, og arbejder begge veje. Det kan godt blive spændende, når han lige vænner sig til den anderledes spillestil, som han finder her.

 

Rigtig hjertelig velkommen til dagens kamp her på Capelli Sport Stadion.

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge - Viborg

Søndag den 5. august kl. 13.45

Capelli Sport Stadion

 Skrevet af HBKoge.dk den 5. august 2018