EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U19: Sejr i sidste kamp

Sluttede på 5. pladsen

HB Køges U19 hold sluttede sæsonen ved at hente tre point på udebane i Odense, hvor Næsby blev besejret med 3-2. Det blev et opgør hvor de unge svaner kunne have vundet langt større med lidt mere skarphed på dagen. HB Køge sad på det meste af kampen, og havde klar overvægt af spillet, men det lykkedes ikke i første halvleg at blive farlige nok foran Næsbys mål. 

Efter pausen fortsatte de unge svaner med at presse hjemmeholdet, men helt stik imod spil og chancer var det alligevel Næsby som fik sig bragt foran efter en times spil. Svanerne lod sig dog ikke slå ud af scoringen, men fortsatte med at angribe modstandernes mål, og efter 69 minutter fik Alain Mateso scoret på en returbold i feltet til 1-1. Blot tre minutter efter bragte Rasmus Petersen bragt HB Køge på sejrskurs, da han fra kanten af feltet bragede bolden i mål til 2-1. HB Køge var slet ikke færdig endnu. Yderligere to minutter efter scorer Alain Mateso på en friløber. HB Køge havde vendt kampen på hovedet med tre mål på seks minutter. 

Dermed var kampen reelt afgjort, men hjemmeholdet fik reduceret i dommerens tillægstid ved at score direkte på frispark. 

 

HB Køge kunne tage tilbage til Sjælland med de tre velfortjente point. Holdet sluttede som femmer i rækken med 42 point og en målscorer på +18. 

 

 

Næsby - HB Køge 3-2 (0-0)


Kampfakta: 

1-0: (60)           

1-1: (69) Alain Mateso

1-2: (72) Rasmus Petersen
1-3: (75) Alain Mateso

2-3: (90+3) 

 

HB Køges hold:

1. Jens Bergendorff

2. Ilias Hassan

6.  Mathias Drost
8. Rasmus Petersen

11.   Alain Mateso
14.   Pola Karim

17.   Danny Stencel

18. Casper Olsen

19. Mads Christiansen (U17)

20.   Asger Lauridsen

22. Amin El Barrini

 

5. Apdurrahaman Al

7. Bertram Haagendrup

12. Bülent Kart

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 17. juni 2018