EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge skriver med Martin Jensen

31-årige offensiv midtbanespiller til HB Køge fra Fremad Amager.

HB Køge har skrevet en 1,5 årig kontrakt med den 31-årige midtbanespiller Martin Jensen, der har fået sin fodboldopdragelse i moderklubberne Herfølge og Køge Boldklub, og som siden blev en stor profil i Rishøj Boldklub i klubbens tid i 2. Division. Siden 2015 har midtbanespilleren tørnet ud for Fremad Amager, hvor han også der har været en af holdets profiler. Martin har mange af de samme offensive kompetencer som Kristian Andersen, der har forladt klubben her ved kontraktudløb.

 

- Martin Jensen er en kreativ og teknisk rigtig dygtig fodboldspiller. Han har lagt på i det defensive arbejde i de seneste sæsoner, og så har han vist at han både kan score og lægge op til mål. Han kan dække de fleste offensive positioner, så vi er rigtig glade for, at vi er lykkedes med at finde hinanden. Og så bor Martin til dagligt i Dalby syd for Herfølge og kender vores klub og klubbens historie, og selvom han ikke tidligere har spillet i HB Køge, så føler vi allerede, at han er en af vores egne drenge. Martin kommer til at bidrage væsentligt med kulturen her i klubben, udtaler sportsdirektør Per Rud.

 

Martin Jensen har spillet mere end 100 divisionskampe for Fremad Amager og Rishøj Boldklub, og skal i HB Køge spille i trøjen med nummer 10 på ryggen.

 

Fakta om Martin Jensen

Født: 24. maj 1987

Tidligere klubber: Herfølge Boldklub // Køge Boldklub // Rishøj Boldklub // Gørslev IF // Fremad Amager

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 19. juni 2018