EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

HB Køge siger farvel til Arrocha, Rochester og Andersen

Tre spillere ser efter nye udfordringer efter kontraktudløb.

HB Køge har første træningsdag efter ferien den 20. juni og det ligger nu fast, at en del erfaring forlader klubben. Det drejer sig om Kristian Andersen, Lee Rochester og Daniel Arrocha der ved kontraktudløb forlader HB Køge.

 

Kristian Andersen fortæller:

 

- Jeg har været rigtig glad for mine tre sæsoner i HB Køge, for jeg har altid følt mig til rette i klubben. Efter tre sæsoner føler jeg tiden er kommet til at prøve noget nyt. Jeg vil gerne takke for en rigtig god tid i klubben, og vil bestemt ikke afvise, at jeg en dag vender tilbage.

 

Kristian Andersen har spillet 127 kampe og er noteret for 10 scoringer.

 

Lee Rochester kom til HB Køge som 15-årig fra Nakskov og B. Velo, og har klubrekorden i HB Køge, også selvom han også har været i Lyngby og FC Vestsjælland.

 

– Det er meget specielt at stoppe her i HB Køge, og det har været en svær beslutning, men jeg synes tiden er kommet til at prøve mig selv af på forhåbentligt højeste niveau herhjemme. HB Køge har gjort rigtig meget godt for mig og min karriere i to omgange, og jeg vil selvfølgelig komme til at savne klubben og holdkammeraterne.

 

 
Lee Rochester nåede 148 kampe og scorede 22 mål. 
 

Hvor det hos Kristian og Lee er spillernes ønske at komme videre, forholder det sig lidt anderledes hos viceanfører Daniel Arrocha.

 

– Vi har ikke kunnet blive enige om betingelserne for en ny kontrakt, men det er der ingen dramatik i, så jeg har besluttet mig for at sige farvel til barndomsklubben, forklarer Daniel, der slår fast:

 

- Det har dog været en vildt svær beslutning, for HB Køge har og vil altid betydet rigtig rigtig meget for mig.

 
Daniel Arrocha står noteret for 115 kampe og 2 mål.

 

Det er tre spillere med masser af kampe for HB Køge, og ikke nemt at skulle sige farvel til de spillere fortæller sportsdirektør Per Rud.

 

– Spillere kommer og går, og nogle spillere når aldrig rigtig at sætte sit aftryk på klubben og omgivelserne. Spillere som Lee og Daniel har været her lige så længe som jeg kan huske, og har gjort en forskel som mennesker og rollemodeller i omklædningsrummet. Det kommer selvfølgelig til at kunne mærkes, men vi er fortrøstningsfulde over fremtiden. Vi står snart klar med nyt stadion, og vi har allerede hentet to spillere med stor erfaring til bagkæden. Vi skal selvfølgelig have erstattet Kristian og Lee længere fremme på banen, og det kommer også til at ske. Lige her og nu vil vi dog ikke tale om nye spillere – i stedet vil vi takke for store indsatser i klubben, slutter sportsdirektør Per Rud.

 Skrevet af HBKoge.dk den 15. juni 2018