EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

U19: Uafgjort mod topholdet.

HB Køge brændte store chancer.

Det var udeholdet FK Viborg som havde mest at spille for, da HB Køge tog imod drengene fra Domkirkebyen lørdag. De skulle bruge en sejr for at fastholde deres førsteplads. HB Køge stillede uden flere bærende spillere, som bl.a. offensivspilleren Aleksander Sepp, hvilket gjorde at hele seks U17 spillere var hevet op med i kamptruppen. 
Svanerne virkede tændte og klar fra første fløjt, og kampen udviklede sig til at blive en meget intens affære, hvor der blev givet og taget i mange dueller. 

Chancer var der ikke mange af, da begge hold stod godt på banen. Det var dog udeholdet som efter 37 minutter endelig fik spillet sig frem til en stor chance som de da også udnyttede til en 1-0 føring. HB Køge svarede fint igen, og blot fem minutter efter burde Alain Mateso have bragt balance i regnskabet, da han misbrugte en stor chance efter indlæg fra venstre. 

 

Efter pausen kom hjemmeholdet aggresivt ud, og fik generelt sat sig på kampen efterhånden som tiden gik. Viborg forsøgte primært at holde deres føring hjem. Efter ca. 70 minutter var HB Køge igen tæt på udligningen da Danny Stencel afsluttede et angreb ved at skyde på overliggeren. Det var blot et varsel om at svanerne kom tættere og tættere på, og syv minutter før tid fik selvsamme Danny Stencel endelig bolden i kassen til 1-1. 

Men hjemmeholdet ville mere. De satsede nu på at få sejren og fik også skabt tre 100 procents chancer, men de blev dog misbrugt på det skammeligste. 

Dermed måtte begge holds spillere gå fra banen med et point hver efter en intens fight. HB Køge kunne dog forlade banen med følelsen af at de burde have taget sejren grundet de store chancer i slutningen af kampen. 
 

 

Sæsonens sidste kamp spilles på lørdag hvor holdet skal en tur til Odense for at spille mod Næsby.  

 

 

HB Køge - FK Viborg 1-1 (0-1)


Kampfakta: 

0-1: (37)           

1-1: (83) Danny Stencel   

 

HB Køges hold:

1. Jens Bergendorff

3. Nikolaj Holmstrøm

6.  Mathias Drost
7. Gustav Johansen (U17)

8. Rasmus Petersen

11.   Alain Mateso
12.   Amin El Barrani (U17)

16.   Fadi Salem

17.   Danny Stencel

19. Mads Christiansen (U17)

20.   Asger Lauridsen 

 

2.     Oliver Maxen (U17)

9. Christian Hansen (U17)

14. Magnus Kjeldsen (U17)

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 11. juni 2018