EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Bozga forlænger kontrakten

HB Køges stærke forsvarsspiller forlænger frem til udgangen af 2019.

 

HB Køge har forlænget kontrakten med brølstærke 34-årige Jean Claude Bozga, der har været fast mand siden skiftet til HB Køge i sommeren 2017.

 

- Bozga er en kriger, og en topprofessionel fodboldspiller. Han har fra dag 1 i HB Køge været en vigtig lederskikkelse i vores bagkæde og på holdet generelt, og derfor er vi rigtig glade for at vi allerede her 6 måneder før kontraktudløb er blevet enige om at forlænge kontrakten med yderligere et år. Hans imponerende fysik gør, at han trods sin alder stort set aldrig misser en træning eller en kamp, og vi glæder os til halvandet år mere med Bozga i bagkæden udtaler sportsdirektør Per Rud.

 

- Jeg er rigtig glad for at være i Danmark og HB Køge og det det har betydet meget for mig at have et stort ansvar på holdet i sidste sæson. HB Køge er som en stor familie og der er en god atmosfære i klubben. Vi kommer til at have et spændende hold, hvor der er mange unge, og nu også har hentet nogle med erfaring ind i truppen. Jeg har masser af energi og fodboldglæde, og er rigtig glad for at jeg kan være en del af HB Køge i fremtiden udtaler Bozga.

 

34-årige Jean Claude Bozga spillede 34 kampe for HB Køge i hans første sæson i klubben.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 22. juni 2018