EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Mandagsstævnemøde på tur hos PMA Biler - Nissan i Køge

NETVÆRKET besøgte lokal bilforhandler.

Salgschef Johan Michaelsen fra PMA biler til højre.

 

Vanen tro var der lagt op til et anderledes Mandagsstævnemøde, denne gang faciliteret af PMA Biler i Køge. Alle blev budt velkommen kl 18.00 i det spritnye salgslokale blandt alle de dejlige biler af Frans Wennich og Lars Blumensaadt fra Netværktes bestyrelse.

 

To nye varebiler til Wennich's VVS, var i dages anledning sat frem og blev overrakt til medarbejderne.

 

Johan Michaelsen fra PMA Biler fik ordet og fortalte at de have ligget samme sted i mere end 40 år, og havde bredt sig ud over flere matrikler.

 

Vi fik en rundvisning og så bl.a. værkstederne, biludlejningen, og lager. Det går godt i bilbranchen, og der arbejdes hele tiden med nye og innovative salgsmodeller – Delebilsordninger, forskellige former for leasing og mange andre spændende ting. Selv salgslokalet var indrettet specielt for at imødekomme kundernes ønsker og behov.

 

 

Krohns Køkken leverede en dejlig buffet med forskellig slags kød, tilbehør og hjemmebagt brød. Til dessert var der chokolade med creme og frugt. Lækkert som altid.

 

Tid til one-2one møder blev det også. Vi blev placeret i forskellige biler og gik fra bil til bil. En super sjov og anderledes måde at gøre det på, og der blev delt vistikort og lavet forretninger. Til dem der have lyst til at prøve en tur i en el-bil, var der også mulighed for det. En Nissan Leaf stod klar med Johan som co-driver, og så fik vi på skift en kort instruktion og en tur. En super oplevelse.

 

Aftenen sluttede kl. 21.00. Stor tak til PMA Biler for at lægge bil/hus til NETVÆRKET.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 7. juni 2018