EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Sæsonkort til sæson 2018/19

Bestil dit HB Køge-sæsonkort til den kommende sæson på Capelli Sport Stadion.

Bestil dit sæsonkort til HB Køges hjemmekampe i NordicBet LIGAEN.

 

Vi har sparket gang i salget af sæsonkort, og igen i år tilbyder HB Køge et imponerende billigt sæsonkort. For bare 700 kr. kan du få udstedt et sæsonkort, der sikrer adgang til alle hjemmekampe i NordicBet LIGAEN. Det svarer til kun kr. 41,- pr. kamp. Pensionister skal betale det halve.

 

I lighed med de seneste mange år vil det være gratis for børn fra 0-15 år at komme til fodbold når HB Køge spiller på Capelli Sport i NordicBet LIGAEN.

 

PRISER 2018/19

SÆSONKORT

Voksne (16 år eller derover): 700 kr. (svarende til kr. 41,- pr. kamp)

Pensionister: 350 kr. (svarende til kr. 20,50,- pr. kamp)

 

ENTRÈBILLETTER PÅ KAMPDAGEN

Voksne: 80 kr.

Pensionister: 40 kr.

Børn (0-15 år): Gratis

 

BESTILLING AF SÆSONKORT

Ønsker du at bestille et sæsonkort til HB Køges hjemmekampe i sæsonen 2018/19 skal du blot sende en mail til Torben Bruun (tb@hbkoge.dk). Her skal du skrive hvor mange sæsonkort du ønsker at bestille samt oplyse hvilke navne, der skal stå på sæsonkortene. Det skal desuden oplyses om der er tale om et sæsonkort til voksen eller pensionist. Det vil være en hjælp hvis du kan oplyse dit evt. sæsonkortnummer fra sidste sæson.

 

Efter bestilling vil du modtage yderligere information om betaling af sæsonkortet, som kan betales både kontant, via dankort eller MobilePay.

 

AFHENTNING AF SÆSONKORT

Sæsonkortene afhentes i HB Køges administration i åbningstiden (9.00 til 16.00) fra uge 30 eller efter aftale. Det vil desuden være muligt at afhente og betale sit sæsonkort ved de første hjemmekampe på ved Capelli Sport Stadion i den nye sæson.

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 25. juli 2018