EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Kristian Pedersens klubskifte sender penge til HB Køge

Tidligere HB Køge-spiller solgt igen.

 

HB Køges tidligere forsvarsprofil Kristian Pedersen, skiftede i sommeren 2016 fra HB Køge til Union Berlin i den tyske 2. Bundesliga.

 

Efter to succesfulde sæsoner i tysk fodbold sætter Pedersen nu kurs mod engelsk fodbold, hvor han fremover optræder for Birmingham City F.C., der har købt forsvarsspilleren fri af kontrakten med Union Berlin.

 

Og transferen vil også kunne mærkes i HB Køges klubkasse.

 

- Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke til Kristian, der virkelig fortjener det her skifte. Han er enormt talentfuld og dedikeret, og hver gang han er trådt et skridt op karrieremæssigt har han hurtigt etableret sig som en profil i sin nye klub. Sådan var det hos os, og sådan var det i Union Berlin, og kender jeg Kristian ret, så vil han også i Birmingham arbejde stenhårdt for hurtigt at etablere sig på holdet, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud og fortsætter:

 

- Vi er naturligvis rigtig glade for, at vi fik indskrevet en videresalgsklausul i forbindelse med Kristians skifte til Union Berlin for to år siden, fortæller Per Rud og understreger samtidig, at han naturligvis ikke kender detaljerne i den offentliggjorte Kristian Pedersen-transfer, og derfor heller ikke kan sige noget om størrelsen på det beløb, der står til at gå HB Køges vej.

 

- Men vi har da en forventning og forhåbning om at det er et beløb i en størrelsesorden, der vil kunne mærkes i en klub som vores, slutter Per Rud.

 Skrevet af HBKoge.dk den 25. juni 2018