EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Morten Karlsen er ny cheftræner i HB Køge

HB Køge har klubbens nye træner klar.

Morten Karlsen er ny cheftræner i HB Køge.

 

39-årige Morten Karlsen er ny cheftræner i HB Køge. Den tidligere topspiller har en fortid som aktiv spiller og anfører i netop HB Køge, og står desuden noteret for mere end 200 Superligakampe og et udlandsophold i hollandsk fodbold. De seneste fire sæsoner har Morten Karlsen været U19-cheftræner i FC Nordsjælland.

 

- Morten er en topengageret og motiverende træner, der altid bringer energi og vindermentalitet med sig. Han stiller kæmpe store krav til sig selv og sine omgivelser, og har masser af erfaring fra højeste niveau. Lige netop de egenskaber er jeg overbevist om at vi med vores unge og talentfulde trup får stor gavn af, og det er desuden egenskaber som kan være medvirkende til at fastholde og udvikle vores stærke træningsmiljø og -kultur, lyder det fra sportsdirektør Per Rud.

 

- Morten har været en del af den ypperste form for talentudvikling, og haft stor succes som talentudvikler. Han har arbejdet med mange af de helt store talenter i dansk fodbold, og det har han gjort rigtig godt og hjulpet dem på vej til næste niveau. Jeg ser ham som et stærkt match til vores unge trup, hvor han kan lære fra sig og hjælpe vores spillere med at tage de videre skridt i deres udvikling. Og så er han jo bare en super behagelig fyr, der altid skaber et godt humør omkring sig, siger Per Rud.

 

Sportsdirektør Per Rud, cheftræner Morten Karlsen og assistenttræner Kim Daugaard.

 

Morten Karlsen er indehaver af DBUs A-licens, som han erhvervede sig i slutningen af sin aktive karriere i HB Køge. Efterfølgende har Karlsen også gennemført P-licensuddannelsen.

 

Omkring processen for at hente ny cheftræner udtaler Per Rud:

 

- Vi har i bestyrelsen arbejdet ud fra en arbejdsbeskrivelse, der sikrer at vi får en cheftræner, der ikke kun siger det, men også oprigtigt tager del i talentudviklingsarbejdet på tværs af klubben. Ud fra det har vi talt med dygtige kandidater, og valget faldt på Morten, da han udover de trænerfaglige kvaliteter har hele pakken som talentudvikler. Det er i øvrigt på sin plads at takke FC Nordsjælland for samarbejdet omkring at få det her til at gå op.

 

En anden central person i HB Køge er assistenttræner Kim Daugaard. Kim har været assistenttræner i HB Køge siden 2014 og fortsætter som makker til Morten Karlsen.

 

- Kim er en meget vigtig person i vores klub. Knalddygtig og med store menneskelige kvaliteter. Vi er særdeles glade for, at Kim fortsat er et centralt omdrejningspunkt her i klubben, slutter Per Rud.

 


Morten Karlsen spillede 40 kampe tilbage i 2013/2014 for HB Køge.

 Skrevet af HBKoge.dk den 23. maj 2018