EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

Henrik Lehm stopper i HB Køge

Efter 2,5 år som cheftræner i HB Køge har Henrik Lehm haft sidste arbejdsdag.

Det blev til 89 kampe for Henrik Lehm som cheftræner i HB Køge.

 

Efter 2,5 år som cheftræner i HB Køge har Henrik Lehm haft sidste arbejdsdag.

 

Sportsdirektør Per Rud forklarer:

 

- Henrik har opsagt sin stilling som cheftræner for HB Køge efter denne sæson helt efter reglerne, og det har vi selvfølgelig taget til efterretning. Vi har kun godt at sige om det arbejde som Henrik har stået for i gennem perioden. Henrik har ydet hårdt og kompetent arbejde fra dag 1, og været med til at løfte hele klubben. Vi kommer til at savne ham her i klubben, for udover at han har været således dygtig i jobbet, så har levet og åndet klubbens værdier, og været særdeles afholdt i organisationen med hans altid gode humør.

 

- Vi forstår godt Henriks bevæggrunde for at stoppe, når man tager kørselsafstande og arbejdsbyrden i betragtning, men det er utvivlsomt svært at sige farvel til en person, der har gjort så meget godt for vores klub, udtaler Per Rud. 

 

Bopæl i Odense blev udslagsgivende

- Der er intet dramatisk i, at jeg ønsker at stoppe i HB Køge. Jeg har nu i 6½ år kørt langt til og fra arbejde fra min bopæl i Odense. Først til Hjørring, så AB, derefter Brøndby og nu til sidst til HB Køge. Disse mange timers transport har betydet, at jeg ikke har været meget hjemme, og jeg syntes, at jeg skylder min familie, at de ser lidt mere til mig, fortæller Henrik Lehm og fortsætter.

 

- Det har været 2½ fantastiske år i HB Køge, hvor jeg har lært meget, da jeg er blevet inddraget i mange beslutninger og i samarbejde med alle de dejlige mennesker i HB Køge, har nydt hver dag fra jeg trådte ind ad døren. En speciel tak skal lyde til ledelsen med sportsdirektør Per Rud i spidsen for deres kompetente måde at lede klubben på og for et fantastisk med- og modspil, og til assistenttræner Kim Daugaard for et super samarbejde.

 

- Der skal også lyde en tak til spillerne for mange gode oplevelser, mange gode grin og et godt træningsmiljø, samt til teamet omkring holdet for et fantastisk samarbejde. Til sidst men ikke mindst en tak til alle de frivillige, der i HB Køge gør et uvurderligt stort stykke arbejde, samt tak til klubbens fans der har støttet holdet hele vejen. Jeg er sikker på at HB Køge går en spændende fremtid i møde bl.a. med et nyt stadion og ønsker alle i og omkring klubben held og lykke, slutter Henrik Lehm, der nåede at stå i spidsen for HB Køge i 89 kampe.

 

Ny cheftræner offentliggøres senere i dag

Der har naturligvis været en proces i gang med at sikre, at den strategi som er lagt for klubbens fremtid – herunder særlig stor grad af tilknytning til talentarbejdet og det at tænke i helheder - er på plads hos ny cheftræner. HB Køge præsenterer ny cheftræner kl. 12.00 i dag onsdag.

 Skrevet af HBKoge.dk den 23. maj 2018