EuroPartners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  LigaPartner

 

          Twitter // @hbkogedk

"Vi giver alt i sæsonens sidste kamp i Esbjerg"

Abdul Mumin: "Spilletid er det vigtigste for mig".

 Abdul Mumin har fået en masse spilletid i HB Køge-trøjen.

 

19-årige Abdul Mumin skiftede i vinterpausen fra FC Nordsjælland på en halvårig lejeaftale. Ghaneseren kom til Danmark for to år siden fra fodboldakademiet "Right to Dream" i hjemlandet. I FC Nordsjælland er det blevet til en håndfuld førsteholdskampe inden han ved årsskiftet tog turen til HB Køge.

 

- Det har været en rigtig god oplevelse for mig at skifte til HB Køge. Jeg har fået en masse spilletid i en stærk 1. Division, og det har udviklet mig meget, at spille kampe uge efter uge. Jeg føler, at jeg er blevet bedre og bedre efter at jeg over længere tid har lært mine holdkammerater endnu bedre at kende på banen og lært at spille på den måde som trænerteamet ønsker, siger Abdul Mumin og fortsætter:

 

- De har været gode til at guide mig undervejs, så jeg hele tiden bliver bedre. Så jeg føler at jeg både personligt, og at vi sammen som hold er blevet bedre og bedre i løbet af foråret.

 

 Forsvarsspilleren Abdul Mumin og HB Køge vil give alt i sæsonen sidste kamp søndag eftermiddag mod Esbjerg.

 

En af væsentligste årsager til at Abdul Mumin i vintrepausen skiftede til HB Køge var muligheden for spilletid.

 

- Det vigtigste for mig i den unge alder, jeg nu har, det er at spille kampe, og det var også målet med mit skifte. At det så også er en dejlig klub at være i med nogle gode mennesker og holdkammerater, er jo bare en bonus. Vi må se, hvad der sker, når lejeaftalen ophører efter denne sæson. Der er ingen tvivl om at jeg er glad for at være i HB Køge, og jeg kan sagtens se mig selv fortsætte i klubben og videreudvikle mig her, hvis det nu skulle blive aktuelt. Men det er selvfølgelig op til FC Nordsjælland.

 

På søndag skal Abdul Mumin og holdkammeraterne ud i sæsonens - måske/måske ikke - sidste kamp. På udebane møder HB Køge Esbjerg.

 

- Vi er 100 % opsatte op, at vi vil slutte godt af. Vi glæder os til at spille foran forhåbentligt mange mennesker. Både vi og Esbjerg har meget at spille for. Esbjerg skal bruge en sejr for at kunne få den direkte oprykning, og vi skal have en sejr for at have chancen for at slutte som nummer 3 eller 4, så det skal nok blive sjovt og spændende, slutter Abdul Mumin.

 

NordicBet LIGAEN

Esbjerg - HB Køge

Søndag den 20. maj kl. 13.45

Blue Water Arena

 

 Skrevet af HBKoge.dk den 18. maj 2018